A gyerekesek, a nyugdíjasok, vagy a határontúli "magyarok" a tisztességesen dolgozó magyar ember legnagyobb ellenségei?
Figyelt kérdés
2023. jún. 30. 10:47
1/12 anonim válasza:
Amennyiben csak a liberális embert tekintjük embernek, igen. Továbbá a keresztények, a monogám nők, a szakmunkások és a drogot nem fogyasztók.
2/12 anonim válasza:
Akik eltartottak, el fognak tartani ők a te ellenséged?
A határon túli magyarokra meg a költségvetés 1-2%-a megy maximum, szintén nem olyan tettél amiből jelentős fejlődést lehetne elérni pl. a dolgozók bérében. (havi bruttó 8 ezer plusz lenne ha szétosztanák ezt a pénzt)
3/12 anonim válasza:
Szerintem inkább a határon belüli "magyarok". Értsd jól.
4/12 anonim válasza:
Nem, hanem az olyan buta emberek, mint a kérdezö!
5/12 anonim válasza:
Az ellenségkép gyártók, akik egymás ellen hergelik a különböző csoportokat.
7/12 anonim válasza:
Én mit kapok a határon túli magyartól? Én vagyok a csicskása aki dolgozik és adózik mint egy hülye, hogy Orbán szavazatot vásárolhasson...
Azt mondom hogy mindenki csalja el az adót, dolgozzon mindenki feketén amennyit csak tud, mert az állam rossz gazda.
8/12 anonim válasza:
A hibbantaknak minden normális ember ellenség
9/12 Senior Séf válasza:
Ugye tudod,kérdező, hogy a "nyugger" nagyszüleid anyagi segítsége juttatta a szüleidet ahhoz a lakáshoz, amiben ezt a szerencsétlen kérdést megfogalmaztad?
10/12 Senior Séf válasza:
És ugye tudod, hogy a most felnövekvő gyerekek fogják kitermelni a te nyugdíjadat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!