Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Femcelek milyen férfival ismerkednének szívesebben?
Ha nem lennél az nem kérdeznél ilyet és nem kellene bizonygatnod.
13
B*szd ki, pont ezt akartam én is írni neki. :DDD
Egyet mindenki jegyezzen meg. Az incel szót, ha kérdésről van szó, akkor mindig az incelek teszik fel. Egy "nem incel"-t mi a tökömért érdekelnének ezek a témák? :D
Most kicsit elbizonytalanodtam ugyan úgy használjuk -e a kifejezést. De 2 dolog biztos: voltak nagyon hosszú párkapcsolataim is (együtt is éltem az akkori barátnővel), és 10 feletti a nők száma, akikkel eddig szexeltem. Egynek sem fizettem érte.
Ha ezek nem zárják ki, hogy incel legyek, akkor az vagyok.
15
Viszont ha ez igaz, akkor egyet árulj már el légyszíves, miért érdekel téged, hogy mások milyen férfival ismerkednének? Szerintem kamu amit írsz.
16, kicsit firdítsunk a dolgon: miért csak egy incelt érdekelhetne ilyesmi??
Nem vagyok szararc, válaszolok: mert kíváncsi vagyok, és szívesen femceltelenítenék (bármennyire is bunkón hangzik, -nem sértésből, de- most ezt én így írtam).
Biztos hálás lesz érte bármelyik nő, hogy látatlanba kijelented, hogy te megdugnád..
Egyébként a #17-esre én is tudok válaszolni..
Nagy valószínűséggel azért, mert úgy az embere 99,8% pont telibe szarja azt, hogy ki incel vagy ki nem az.. és ezzel a jelzővel egyedül az szokott dobálózni aki saját magára aggatja rá, hogy egy kis figyelmet kapjon az ellenkező nem tagjaitól. ha másért nem azért, mert polgárpukkasztóan viselkedik.
"kijelented, hogy te megdugnád.."
Hol mondtam én ezt, vagy akár ezzel (szigorú logika mentén megállapítva) egyenértékű dolgot? Segítek : sehol.
A "nagy valószínűség" és a "tények" nem ugyan az a kategória. 😉
19
Ne okoskodjál, inkább menj szerezz egy nőt magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!