Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik nő típussal ismerkednétek szívesebben?
Figyelt kérdés
Olyan nővel, aki vidám, vibráló, sokat nevet és vevő a poénokra, de mindemellett tud visszafogott is lenni.
Vagy az olyan nővel, aki kifinomult, komoly, nehéz lenyűgözni, de jókat lehet vele is nevetni, ha meg tudjátok nevettetni.
2019. okt. 14. 20:44
1/11 anonim válasza:
Egyik sem, inkább egy harmadik az átmenet a kettő között. Az első egy infantilis valaki lehet, a második meg olyan, mint Glados ( https://www.youtube.com/watch?v=q5kkwermfs4&t=373s)
3/11 anonim válasza:
Első, ha akkor is mosolyt tud csalni az arcomra ha rossz kedvem van, akkor az már fél siker.
5/11 anonim válasza:
Olyannal, akivel intellektuális témákról lehet beszélgetni. De azért ne legyen karótnyelt.
Akinek standup comedyt kellene tolni, hogy észrevegyen, azt messzire elkerülöm.
7/11 anonim válasza:
#6 Tökéletes a válaszod! Én is ezt vallom, akinek nagyobb a melle. 🙂
9/11 anonim válasza:
Nem tudnam csak az egyiket valasztani, mivel en sem vagyok csak vidam, illetve csak komoly keves atmenettel.
Vannak vidam, illetve vannak komoly pillanataim, ezert az arany kozeputat valasztanam.
10/11 anonim válasza:
Magam részéről nem tudom a leírt sablonok alapján kategorizálni, annyit elárulok, hogy szeretem a kihívást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!