Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz az oka annak ha egy ilyen jó randi után eltűnt a lány?
Én írtam a 10est. Na most kifejtitek, hogy mennyire megfojtanám, mennyire ragaszkodó, túlzottan, az ilyen ember. Nos, jó, hogy így ismertek. Mondjuk jópár kapcsolatom volt, most is van, volt 10eves is.. Olyan, hogy megfojtom, na olyat sosem hallottam magamról, sőt. Olyat igen, hogy lehetnék esetleg néha legalább picit féltékeny, jól esne neki. Aminek vége lett sosem mert még lett fojtva, inkább ok ragaszkodtak jobban hozzám mint fordítva. Szerintem a kérdésben normálisan meg van kérdezve, hogy történt e valami ami miatt nem ír, ezt egy mondatban meg lehet írni, bármilyen fontos dolga akadt. Nem kérek számon semmit, egy kérdés amire abszolút egyszerűen lehet válaszolni, magyarázkodni sem kell ha nem kellek. Amit én elvárok, és adok is az egy alapvető tisztelet. Szerintetek meg hagyjuk már a ghostingoló felet, nehogy megbántsuk szegényt, nehogy ő érezze magát rosszul mert ezért fog kidobni, jogosan. Hát mondjuk szerintem akár érezze ha úgy van. Ha meg nincsen úgy akkor egy mondattal el tudja mondani. És az, hogy érdeklődők egy jól sikerült randi után nem hinném, hogy nyomulas. Nem több tíz üzenetet kapott óránként, hanem egyet összesen. Hisz ezt várják el a nők, hogy ne legyél közömbös. Ja, hogy csak akkor amikor nekik jól esik? Hát bocs, én is ember vagyok nem csak ő.
18as, mivel fojtja meg? Egyetlen érdeklődő üzenettel? Ha te így látod, hogy jogosan dobtak azr te tudod, de ha te is egyetlen üzenetet írtál akkor nem, nem jogos. És nem ezért dobtak ki csak jól jött a szitu. Mert ha meg kellettél volna és nem írsz akkor az lenne a baj. Szoval mindig az a rossz ami az ilyen embernek akinek nem kellesz kellemetlen. Ha nem kér belőled akkor minek írsz, megfojtod ha meg kellenél akkor miért nem írsz, illene.. Ez már manipuláció. Na de szerintetek jó ha titeket manipulalnak, érdeklődni kell ha a nő elvárja és kussolni amikor a nőnek az jó. Tegyétek ezt, én meg önmagam leszek, annyit várok el amit adok is, és ha nem találkozik a beállítottságunk akkor nem egymást keressük, de ezért nem fogok egy ghostingoló nőnek a kedvében járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!