Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Végig adta a jeleket, randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végig adta a jeleket, randi előtt meg eltűnt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok. Egyetemen megtetszett egy srác. Sosem beszéltünk, csak utolsó félévben. Mindig ha jött a folyosón, bámult engem, utánam fordult, mosolygott rám még zavarban volt lehetett látni rajta. Mindig végig mért. Aztán utolsó félévben beszéltünk is néha egy közös óra miatt. Tudni kell róla, hogy nincs közösségi oldala egyáltalán.

Utolsó órán elhívtam egy sörre amire rögtön igent mondott. Egy kikötésem volt, hogy miután haza jöttem az ország másik részéből(most ez mindegy miért). Mikor haza jöttem szóltam neki, hogy akkor találkozunk? Mondta, hogy persze, neki a holnapi nap(kedd) jó, de még előtt szól majd.

Na azóta nem keresett. :) Nem tudom ezt hova tenni. :)

Kétszer is én kerestem, találka előtt még eltűnik. De akkor miért mondja, hogy jó neki? Ezen tényleg nem tudok kiigazodni. Szerintem, ha akarna velem holnap találkozni, akkor keresne. Lehet elfelejtette? Az meg olyan gáz.

2020. jún. 22. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Ne fussál soha férfi után! Amúgy neki kellett volna téged randira hívni, ha akart volna valamit.
2020. jún. 22. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sztem csak meghátrált. Félénk. Ennyi és semmi extra.
2020. jún. 22. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Sosem értettem miért jó nektek kis takonnyal összejönni... csak szoptok velük. Illetve magatokat szopatjátok.
2020. jún. 22. 21:41
 4/6 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem kicsit be...rt. Megesik ez... A ferfiak sem mindig batrak, es es vakmeroek.. nekik is szabad neha felni. Nem szep az, ha nem szolt elotte, hogy nem jon a randira, de a leirasodbol nekem ugy tunik hogy biztosan tetszel neki.... Szerintem majd keresni fog, ha gyujt egy kis batorsagot.

Nem mindig az a ferfi a legmegfelelobb, aki ajtostol ront a hazba, es megy utanad, addig amig be nem adod neki a derekad.. altalaban ez ilyen tipus hagy ott a leghamarabb egy masikert..

2020. jún. 22. 22:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Hogyha semmi közösségi oldala nincs és gondolom ő is fiatal ilyenkor esetek 90%-ban elég visszahúzó emberről beszélhetünk. Lehet emiatt hátrált meg, viszont így hogy te kezdeményeztél, te mondtad találkozót és erre nem képes. Én hagynám.
2020. jún. 23. 00:13
 6/6 anonim ***** válasza:
41%

Nem ő volt az? Velem is ugyanezt csinálta :/

[link]

Sajnos ilyen ha túl magasra lősz, majd idővel rájössz, addig még lesznek ilyen élményeid...

2020. jún. 23. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!