Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lesz az oka annak ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz az oka annak ha egy ilyen jó randi után eltűnt a lány?

Figyelt kérdés
Internetről találkoztam egy lánnyal pénteken a randi hihetetlen jó volt négy órán keresztül folyamatosan nevettünk beszélgettünk sétáltunk végén megölelt éreztem hogy ő is vibrál, mindig kereste a szemkontaktust, utána másnap ráírtam, amit látott is messengeren azóta semmi válasz...
2024. jan. 7. 10:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

Ez inkonzisztens. Akkor nem volt jó a randi. Nem egyértelmű?

Vagy közben mással is ismerkedik, vagy ismerkedett, és most nem te lettél a befutó. A kettő közül valamelyik.

2024. jan. 7. 11:13
 12/21 anonim ***** válasza:
92%
11 egyetértek. Kérdező lehetséges, hogy jó voltál de valaki jobb lett.
2024. jan. 7. 11:30
 13/21 anonim ***** válasza:
22%
Mert előtte sokat messengereztetek? Amúgy lehet kimaxolta a szabadidejét a randira és utána kiderült hogy egy csomó minden elcsesződött körülötte amiket úgy hagyott.
2024. jan. 7. 11:40
 14/21 anonim ***** válasza:
83%
10. A legrosszabb, amit írhat. Ettől mindenki csak menekülne és nem is írna vissza. Nincs joga számonkérni semmiért. Hagyni kell ilyenkor. Nem szabad üzikkel bombázni. Lehet időre van szüksége, hogy helyre rakja magában a dolgokat. Ha valaki ilyenkor üzikkel kezdi bombázni a másikat garantáltan elriasztja.
2024. jan. 7. 11:57
 15/21 anonim ***** válasza:

Szerintem sem jó a számonkérő stílus.

Egyébként úgy vélem,nem látta a lány annyira jónak a randit,mint te,nem volt meg köztetek az,aminek meg kellett volna lennie:hiányzott a kémia...

2024. jan. 7. 12:10
 16/21 anonim ***** válasza:
23%

14 hol van ebben a bombázás? Hol látsz ebben számonkérést? Nem úgy kezdi, hogy mi az, hogy eltűnsz, mit jelent ez?

Tegnap volt a randi, írtam, hogy várnék estig. És mi ebben a nyomulas, hogy egy szerintem jól elsült randi után érdeklődöm, hogy történt e valami? Egy, azaz egy üzenetben. Épp az effejta üzenet az ami semmi nyomást nem gyakorol, és nem is könyörgő vagy nyálas, nem pincsizik. Normális hangnemben érdeklődik, és kifejti, hogy ha semmi többet akkor ez van, csak meg kell mondani. De hát nem vagyunk egyformák. Szerinted rendben van ha valaki ghostingol, semmiből semmi eltűnik, szerintem meg nincsen. Legyen már annyi benne, hogy megmondja a másiknak, hogy ez van. Szerintem semmi különös nincsen ebben, alapvető tisztelet egy másik ember felé amit különben mindenki elvár amikor épp felé kéne tisztességesen viselkedni.

2024. jan. 7. 12:17
 17/21 anonim ***** válasza:
69%

16 te hiába érzed jogosnak, vagy hiába akarod így feloldani a ghostingtól tartásodat és bizonytalanságodat. De hidd el nekünk, egy ilyen üzenet akkor se jó. Egyrészt negatív felhangú, benne van több ponton is hogy szerinted mégse volt olyan jó a randi neki és lehet szó nélkül eltünne. Tehát a sikertelenség felhangja. És a nagyobbik baj hogy a bizalmatlanságé is, magadban is és a lányban is. Arról nem is beszélve hogy nagy adag kétségbeesettség is befigyel, mintha csak ő lenne számodra azt üzeni. És hogy ennyire szükséged van a visszajelzésére, pár nap után.

Szóval kérdező, a legjobb amit most tehetsz hogy vársz. Kiment az üzid, jó volt a randi szerinted, most nála pattog a labda hogy visszaírjon. Nem hülye és nem szenilis, nem felejtette el hogy randiztatok :D Csak sajnos az is benne van a pakliban amit a 11-es írt, hogy tőled függetlenül van épp jobb jelölt is neki. Szóval a várakozás a legbölcsebb álláspont, ha akar valamit tőled írni fog. Ha nem, akkor idővel elkönyvelheted hogy ennyi volt.

2024. jan. 7. 13:48
 18/21 anonim ***** válasza:
49%
16. A 14-es vagyok és képzeld, velem is csinálták ezt és olyan üzenetet írtam, mint amit te megfogalmaztál és így utólag visszanézve igaza van a 17-esnek. Pontosan ezt üzened a másiknak vele. És akik így gondolkodnak azok általában tapadósak és megfojtják a másikat a "szeretettükkel" és a "figyelmükkel". Csak mostanában jöttem rá, hogy okosan döntött, mikor lerázott és semmi okom nincs rá haragudni, mert én voltam a hibás. Nincs jogom egy idegen embert semmilyen szinten számonkérni.
2024. jan. 7. 14:22
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetértek a 10-es válaszolóval. Főleg, ha így váltak el, ahogy leírta a kérdező. Én azt látom, hogy sajnos a mai világban ebből már sportot űz sok nő, hogy szórakozik a másikkal. Főleg a fiatalabbak. Nem képesek egyenesen kommunikálni. Pontosan tudják, hogy nem akarnak semmit, de akkor is ellentéteset kommunikálnak. Sokszor el sem jönnek a megbeszélt találkozóra.

Szerintem az ilyeneknek azért a tudtára kell adni, hogy mi egy ember vagyunk, és nem egy tárgy.

2024. jan. 7. 14:51
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

19 sajnos nagyon is létező a jelenség amiről írsz. Szintén jogos valahol az igényed, de a módszer akkor sem megfelelő. Gondold végig józan higgadt fejjel, és megérted miért.

Szóval adott egy nő aki tegyük fel szórakozik a másikkal és nem tiszteli a többi embert, csak magára van tekintettel stb. Most ha írsz neki egy ilyen üzenetet, mi az ami történhet?

1. Mivel érzelmileg éretlen és sekélyes, nem is érti te mit akarsz egy ilyen üzenettel, miért pampogsz és hogy mered számonkérni stb. Elvágod magad teljesen, simán letilt, rosszabb esetben még elkönyvel erőszakos zaklatónak.

2. Jól szórakozik rajta hogy ekkora hatással volt rád is, az egója táplálékot nyer, semmi más célja nem volt és ezt elérte.

3. Ha tényleg épp abszolút nem érdekled mert van jobb jelölt, akkor mindent és mindenkit eldob mert csak ő fogja érdekelni, írhatsz te neki bármit ignorálni fogja teljesen ugyanúgy.

Ráadásul az is baj az ilyen üzenetekkel, hogy mi van ha normális nő, csak épp függőben lévő ügye van, esetleg tényleg történt valami életbevágó az életében, vagy épp rendeznie kell magában valamit. Oké, ilyen esetben normálisan is fog visszaírni erre is (csak lesz némi önesély rombolásod a szituval, a te bizonytalanságod és az ő bűntudata), de igazából ha meg ilyen, akkor alapból ráírni se kellett volna ezzel, hiszen keresne pár napon belül úgyis, üzenet nélkül is. Ha meg nem ilyen hanem önző és lelketlen, akkor lásd a felsorolt 3 pontot hogy miért nem éri meg az ilyen fajta üzenet.

2024. jan. 7. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!