Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért utasítják vissza sokkal bunkóbb stílusban a csúnya férfiakat mint a jóképűeket?
Ez igen érdekes. Én nem voltam soha szép, viszont a legjobb barátnőm gyönyörű. És minden Boborján kinézetű akkor még kissrác, később nagysrác rajtam keresztül akart ismerkedni vele. Ugye velem szóba mertek állni.
Bárcsak nem mertek volna, mert állandóan a seggemben voltak, hogy mit mondott? összejön velem? van esélyem?. Ha bátrabb lettem volna, rájuk förmedek, hogy nézzenek már tükörbe és legyenek reálisabbak. Fájt volna nekik az igazság, hogy nálam SEM lenne esélyük, mert bár szép nem vagyok, azért a maximumot kihozom magamból, ők meg kritikán aluliak.
Nagyon ritkán vagyok híve a "tough love"-nak, de ezeknek a srácoknak nem az kell, amit valószínűleg a nagyi mond nekik, hogy milyen jóképű srácok, hanem valakinek szembesítenie kellene őket, hogy változtassanak.
13: Igen, én is egy barátnőm révén éltem meg hasonlót. Egy rendezvényen voltunk, és rámozdult egy szakadt kis csöves kinézetű srác, rossz fogakkal. A barátnőm egyébként udvarias volt vele, legszívesebben én szóltam volna oda, hogy figyelj, ennek a nőnek itt előtted van három diplomája, saját cége, budai lakása, jó autója, jól is néz ki, az összes eddigi pasija sikeres üzletember volt - nem érzed a szintkülönbséget?
És ebben az esetben nem a kövérség volt a lényeg, történetesen a barátnőm vékony, csinos nőként mindig a mackós pasikra bukott, de más téren is lehetnek óriási eltérések.
15
Ja a nők ilyen szintezős nácik?
Nem, cica, de akinek normális önkritikája van, az be tudja lőni, hogy hol áll anyagilag, kinézetben, agyban, stb.
Szerintem már alsós korában tudja ezeket az kisember, ha reálisan látja magát és a világot.
“az összes eddigi pasija sikeres üzletember volt”
Akkor ő nem a mackósakra bukik, hanem a pénzesekre, azoknak meg mindegy, lehet a csávó egy telibeszart búvárruha is, a pénzért elnézik🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!