Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért utasítják vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért utasítják vissza sokkal bunkóbb stílusban a csúnya férfiakat mint a jóképűeket?

Figyelt kérdés
jan. 4. 19:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
#10 nekik a sima “bocs nem” is bunkó.
jan. 4. 20:12
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
A bunkó nők utasítják vissza bunkó stílusban, mindenki más csak azt aki szintén bunkó, együgyű módon próbálkozik be és/vagy nem ért a szép szóból.
jan. 4. 20:37
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez igen érdekes. Én nem voltam soha szép, viszont a legjobb barátnőm gyönyörű. És minden Boborján kinézetű akkor még kissrác, később nagysrác rajtam keresztül akart ismerkedni vele. Ugye velem szóba mertek állni.

Bárcsak nem mertek volna, mert állandóan a seggemben voltak, hogy mit mondott? összejön velem? van esélyem?. Ha bátrabb lettem volna, rájuk förmedek, hogy nézzenek már tükörbe és legyenek reálisabbak. Fájt volna nekik az igazság, hogy nálam SEM lenne esélyük, mert bár szép nem vagyok, azért a maximumot kihozom magamból, ők meg kritikán aluliak.

Nagyon ritkán vagyok híve a "tough love"-nak, de ezeknek a srácoknak nem az kell, amit valószínűleg a nagyi mond nekik, hogy milyen jóképű srácok, hanem valakinek szembesítenie kellene őket, hogy változtassanak.

jan. 4. 21:18
 14/31 anonim ***** válasza:
Mert a jó pasi már azt is annak veszi ha nem utasítom vissza csak épp rossz napim volt. A ronda meg a szóból nem ért és csak próbálkozik a végtelenségig.
jan. 4. 21:29
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

13: Igen, én is egy barátnőm révén éltem meg hasonlót. Egy rendezvényen voltunk, és rámozdult egy szakadt kis csöves kinézetű srác, rossz fogakkal. A barátnőm egyébként udvarias volt vele, legszívesebben én szóltam volna oda, hogy figyelj, ennek a nőnek itt előtted van három diplomája, saját cége, budai lakása, jó autója, jól is néz ki, az összes eddigi pasija sikeres üzletember volt - nem érzed a szintkülönbséget?

És ebben az esetben nem a kövérség volt a lényeg, történetesen a barátnőm vékony, csinos nőként mindig a mackós pasikra bukott, de más téren is lehetnek óriási eltérések.

jan. 4. 21:32
 16/31 A kérdező kommentje:

15

Ja a nők ilyen szintezős nácik?

jan. 4. 21:34
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem, cica, de akinek normális önkritikája van, az be tudja lőni, hogy hol áll anyagilag, kinézetben, agyban, stb.

Szerintem már alsós korában tudja ezeket az kisember, ha reálisan látja magát és a világot.

jan. 4. 21:43
 18/31 anonim ***** válasza:
55%

“az összes eddigi pasija sikeres üzletember volt”

Akkor ő nem a mackósakra bukik, hanem a pénzesekre, azoknak meg mindegy, lehet a csávó egy telibeszart búvárruha is, a pénzért elnézik🤣

jan. 4. 21:44
 19/31 anonim ***** válasza:
Amiért ti csorgatjatok a nyalatokat a szép nőkre, a rondakat meg elhordjatok mindennek
jan. 5. 02:49
 20/31 anonim ***** válasza:
Egyszer használtam olyan társkeresőt, ahol ha megnyitom az üzenetet, mutatja, hogy olvastam, és lehetett elutasító üzenetet küldeni, tehát ha írtál valamit, utána ezzel letiltottad őt, nem tudott válaszolni. Bárki tudott írni, nem csak a "matchek". Na nekem volt olyan többször, hogy nem volt sok időm, de megnéztem, kik írnak, és ezt sérelmezték sokan, hogy nem válaszoltam, pedig terveztem, csak később. Így én mindenkinek küldtem ilyen üzenetet, azonnal döntöttem. És hát igen, voltak elég rondák, idősek, helyesírási hibások, akik nem tudom, mit képzeltek, hogy egy huszonéves szép nő majd akár csak beszélget is velük. És igen, volt, hogy nekik megírtam, hogy elég ronda vagy, meg hogy mégis hogy tudsz így életben maradni, ha ilyen a helyesírásod. Jó érzés volt :D Volt, aki megkeresett Facebookon, hogy ott kvaanyázzon nekem egy sort, ez szánalmas amúgy, egy férfinak tűrnie kéne a visszautastást.
jan. 5. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!