Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Red Flag,, ha első randin a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Red Flag,, ha első randin a csaj a horoszkópomról kérdezget?

Figyelt kérdés

Idáig volt pár randim néhány lánnyal és voltak akik első talin elkezdtek kérdezősködni, hogy mi a horoszkópom.

Aztán arról a témáról beszéltek.

Számotokra mennyire Red Flag, ha a rendipartner az első talin elkezd kérdezősködni a horoszkópról?

2024. jan. 4. 09:32
1 2 3 4 5
 31/46 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
Laylah: 😙🙃
2024. jan. 4. 11:57
 32/46 anonim ***** válasza:
56%

Én Mensa tag vagyok, és hiszek a horoszkópban.

A Mensa teszt egyébként pont arról szól, hogy felismerj mintázatokat és összefüggéseket, és azokból vonj le valamilyen helytálló következtetést. Az asztrológia - már hogy az igazi, nem a bulvárhoroszkóp - szintén.

Amúgy nem vagyok vallásos, de meggyőződéses ateista sem, és a spiriblablától a falnak megyek.

2024. jan. 4. 12:36
 33/46 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az.
2024. jan. 4. 12:42
 34/46 anonim ***** válasza:
Legyen "red felleg"
2024. jan. 4. 12:58
 35/46 anonim ***** válasza:
Nekem az lenne.
2024. jan. 4. 13:04
 36/46 anonim ***** válasza:
34- én kiegyezek vele :D
2024. jan. 4. 13:05
 37/46 anonim ***** válasza:

Nekem erős red flag lenne.

N

2024. jan. 4. 14:29
 38/46 anonim ***** válasza:
46%

"A Mensa teszt egyébként pont arról szól, hogy felismerj mintázatokat és összefüggéseket,"

Ha ilyen okos vagy, akkor ugye azt is tudod, hogy egy randin nem egy nagy csoportot elemzel, hanem egy konkrét emberrel vagy szemben, akire egyáltalán nem biztos, hogy sok minden igaz abból, hogy 12 féle ember lehet, és ő pont melyik. (feltételzve, hogy egyáltalán igaz, ugyanis erre semmilyen tudományos bizonyíték nincs.)

2024. jan. 4. 14:32
 39/46 anonim ***** válasza:
56%
38-as, látszik, hogy nagyon keveset tudsz az asztrológiáról...
2024. jan. 4. 14:41
 40/46 Laylah ***** válasza:
67%

38.: nem tizenkét féle embert feltételez az asztrológia. Erre utaltam, mikor azt írtam, hogy nem tud az emberek többsége róla annyit, hogy egyáltalán a felszínt kapargassa és ne csak a bazári mutatványt lássa az ilyenekben, hogy meg tudja különböztetni a valódi tant a bulvárezotériától.

12 jegy van, 12 házban, 10 bolygóval és minimum 2x2 vizsgált ponttal, ha nem akar az ember nagyon részletekbe menni. Ez 12x12x10x2 variáció kapásból, ami 2880 különböző embert eredményez (azért csak 2 a vége, mert a 4 pontot 2 egyenes határozza meg, tehát ha az egyik végpont adott, tudjuk a másikat is). Aztán még nem beszéltünk arról, hogy melyik vizsgált elem hanyadik fokon áll a 360-ból, és azok között milyen viszony áll fenn, valamint a földrajzi hely is befolyásolja a dolgokat. Még ha hosszúsági fokon (azaz nagyjából azonos időzónában) is vizsgálsz embereket, akik másodpercre ugyanakkor születtek, azok sem lesznek egyformák.

2024. jan. 4. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!