Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Red Flag,, ha első randin a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Red Flag,, ha első randin a csaj a horoszkópomról kérdezget?

Figyelt kérdés

Idáig volt pár randim néhány lánnyal és voltak akik első talin elkezdtek kérdezősködni, hogy mi a horoszkópom.

Aztán arról a témáról beszéltek.

Számotokra mennyire Red Flag, ha a rendipartner az első talin elkezd kérdezősködni a horoszkópról?

2024. jan. 4. 09:32
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
20- a figyelmeztető jel és a red flag közti hunglish átmenet. :D
2024. jan. 4. 10:34
 22/46 anonim ***** válasza:
79%
21- szerintem a red flag már annyire meghonosodott, hogy mindenki érti. De értem a humort.
2024. jan. 4. 10:35
 23/46 anonim ***** válasza:
Én tőlem férfiak kérdezték hogy mi a csillagjegyem. Annyit jelent, hogy érdekli az ezotéria valamilyen szinten szerintem. De nem tuti, hogy mániákus. Ki kéne deríteni. De ha nem akarod akkor inkább stoppold.
2024. jan. 4. 10:40
 24/46 anonim ***** válasza:
71%

Röviden: beutál nagy red fleg!

Tldr:

Ha világ legszebb nője, akkor se lennék hajlandó az időmet pazarolni rá.

A spiriktől a plafonon vagyok általában, nem, nem, biztos hogy nem!

Pedig kinéz hogy sose lesz párom, de inkább szűzen halok meg, minthogy egy ilyennel keljen együtt lennem.

2024. jan. 4. 11:02
 25/46 anonim ***** válasza:
25%

19: Èn azt imádom, hogy valaki 2024-ben 16. meg 19. századi tudósokkal példàlózik. Régen szinte kötelező volt a minimális vallásosság, sőt, sokáig gyakorlatilag csak az egyházi keretek között lehetett tanulni, így alapvető volt, hogy a tudósok valamilyen szinten hívők voltak.

Manapság már inkàbb a primitív gondolkodás ismerve a hit, tisztelet a kivételnek, a legtöbb zseni ateista.

2024. jan. 4. 11:08
 26/46 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
0%

25: Parancsolj, csak pár modernebb figura...

Francis Collins, John Lennox, George Ellis, Joan Centrella (biztos bele fox kötni ebbe is! :D)

Leszögezem, hogy én sem vagyok vallásos, én inkább útkeresőnek mondanám magamat és mindent filozófiai/pszichológiai oldalról kozelítek meg, de az elvitathatlan tény, hogy ha valaki nyitott a vallásra/spirire, akkor az adhat neki egy olyan perspektívát, ami hasznos lehet a kutatásai számára is akár! :)

Biztos, hogy az a primitív akinek igénye van a (z akármilyen) spiritualitás felé való fordulásra? Mi van azokkal akik habzó szájjal primitívezik ezeket? 🙃

2024. jan. 4. 11:22
 27/46 anonim ***** válasza:
21%

26 hát ebben nem értünk egyet, a tudomány tényeken alapszik, a spiritualitás babona, így semmilyen tudományos nézőpontot nem segít.

De egészségedre, nyilván te magad tudod, mi a jó neked.

2024. jan. 4. 11:26
 28/46 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
31%

27: Marcelo Gleiser (Brazil fizikus, író): "The Island of Knowledge: The Limits of Science and the Search for Meaning" című könyvében elég részletesen kivesézi a tudomány és spritiulitás összefonódását (Illetve egymás határait stb.). Természetesen ez már filozófiai témakör, de (szerintem 😅) baromira izgalmas! :)

De elfogadom, hogy nem fogadjuk el egymás érvelését! 🙃

2024. jan. 4. 11:41
 29/46 Laylah ***** válasza:
100%

Aki nem foglalkozik vele semmilyen szinten, az egyrészt külsősként nem fogja tudni megkülönböztetni a valódi spirituális, ezoterikus tanokat a new age-es szarságoktól, másik oldalról nézve pedig elvész ebben a "minden szipi-szuper, megáldott egy cig. sámán és rózsakvarcot hordok magamnál, havonta járok auratisztításra és kártyavetőhöz, hogy megszabaduljak a negatív energiáktól, hogy újra szabadon áramoltathassam a világba a szeretetenergiáimat, de ha te ebbe belekötsz, akkor a rák egye ki a beled és rohadj meg" stílusú idiotizmusban, amivel manapság az ezotériát és a spiritualitást azonosítják. Mindez abban gyökerezik, hogy mindig vannak olyan emberek, akik nem alkalmasak ilyesmi útra, de érdekli őket a téma, ezáltal frusztráltak lesznek, mert mi az, hogy ő nem érthet hozzá, ezért kitalál valami egyszerűsített verziót, és kvázi saját "vallást" alapít. Könnyen belátható, hogy a folyamatos egyszerűsítés és átnevezgetés hogyan vezethet bárminek az elinflálásához. Így lesz a pszichológiából life coaching, a szimpatikus szertartásmágiából rovat a női magazinban, hogy csak fogj egy gyertyát meg egy cérnát, mondd el ezeket a szavakat és készen is vagy; így lesz az asztrológiából napi bulvárhoroszkóp, a tudattalan vizsgálatán alapuló álomfejtésből álmoskönyv-bogarászás, az orvoslásból kuruzslás, stb. Minden addig van butítva, amíg az átlag Jóska alatti féleszű Mari is zseninek nem érzi magát, hogy el tudta végezni az 50 milliós nyereményért, hogy 2+2=4.

Én a magam részéről az asztrológiát sem pártolni, sem cáfolni nem tudom, mármint a komoly részét, nem a hasraütős verzióját. Nagyon szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, ugyanakkor van olyan ismerősöm, aki asztrológus tanfolyamot kezdett, és a születési képletből valóban sok mindenre ki tud olvasni utalást; viszont ezek nem progessziós dolgok (nem jóslatok), hanem a személyiségre utaló tényezők. Túl sok egyezés van benne ahhoz, hogy tagadni tudjam teljes mértékben, viszont nem ismerem annyira (illetve nem is áll szándékomban ennél jobban megismerni), hogy higgyek benne. Az viszont biztos, hogy egy napjegyből nem lehet kompatibilitást nézni, vagy messzemenő következtetéseket levonni. Cicaszőrös póló válaszaival abszolút egyetértek, akár én is írhattam volna mindegyiket. :)

2024. jan. 4. 11:48
 30/46 anonim ***** válasza:
49%
Igen, az. Olyan primitív és lelklieg gyenge emberrel, aki hisz/hinni akar ezekben a bulvár maszlagokban nem lehet se értelmesen beszélgetni, se tervezni, megbízni se lehet benne. Intelektuálisan nagyon mélyen van, sose lesz belőle társ.
2024. jan. 4. 11:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!