Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Red Flag,, ha első randin a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Red Flag,, ha első randin a csaj a horoszkópomról kérdezget?

Figyelt kérdés

Idáig volt pár randim néhány lánnyal és voltak akik első talin elkezdtek kérdezősködni, hogy mi a horoszkópom.

Aztán arról a témáról beszéltek.

Számotokra mennyire Red Flag, ha a rendipartner az első talin elkezd kérdezősködni a horoszkópról?

2024. jan. 4. 09:32
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
63%
Buta emberre vall a horoszkópokban való hit. Ha nagyon a hatása alatt van az ilyen baromságnak, akkor mindenképp igyekeznék megszabadulni tőle.
2024. jan. 4. 09:46
 12/46 anonim ***** válasza:
72%
Maga a kérdés még nem az, de ha el is hiszi ezeket a sületlenségeket, akkor igen. Sajnos nem mindig volt nálam ez kizáró ok, volt horoszkóp-hívő barátnőm. És volt, amikor nekemrontott, hogy én miért akarom eldobni másért? Mert hát a horoszkópja azt írta, hogy a barátja el fogja hagyni másvalakiért...
2024. jan. 4. 09:52
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
12- jájj :D ez durva.
2024. jan. 4. 09:57
 14/46 anonim ***** válasza:
70%

Jajj hogy kivagytok egy kicseszett angol kifejezésen :D Bele ne haljatok már :D

Igen red flag. Én nő vagyok, inkább nők hisznek ebben, de egyszer egy férfi talált be társkeresőn. Kérdezte a horoszkópomat, és mondta, hgoy "nem tudom milyen lehetsz kapcsolatban, mert még nem jártam ilyen horoszkópúval". Mondtam neki, hogy szerintem nem ettől függ. Megsértődött és annyit írt, hogy "ok", aztán soha többet nem írt :D Szánalom... Amúgy anyám meg nagymamám hisznek benne, nagymamám frankón úgy olvassa fel a napi horoszkópot, mintha tényleg megtörténne :D Anyám meg közölte, hogy nem illünk össze a barátommal ez alapján. És hogy nekem xy az aszcendensem és azért vagyok olyan amilyen...

2024. jan. 4. 10:09
 15/46 anonim ***** válasza:
47%

12

Na erről írtam az előbb. Akit ilyen szinten irányít egy bizonyos dolog, az nem normális, és nem uralja az élete minden percét. Olyan, mint egy robot, akit beprogramoztak, és akkor végzi a különböző utasításokat.

Ez nem nő, ez robot.

2024. jan. 4. 10:13
 16/46 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem az ilyen emberek nem tudnak eligazodni a világban, ezért kell nekik valami kapaszkodó, ami megmondja, hogy hogy vannak a dolgok. De ez a butaság egy formája. Nekem is red flag lenne.
2024. jan. 4. 10:17
 17/46 Lazy Lover ***** válasza:
Ha nem viszi túlzásba akkor nem érdekel
2024. jan. 4. 10:26
 18/46 anonim ***** válasza:
34%
Írjátok inkább, hogy "red jel", és akkor mindenki félig megboldogul.
2024. jan. 4. 10:30
 19/46 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
59%

Van egy nagyon rossz hírem azok számára akik bináris értelemben rá akarják erőltetni egységesen az emberekre azt a téves konklúziót, hogy ha valakit érdekel a spiritualitás és/vagy ezotéria, akkor azok buta emberek. Ilyenkor olyan jókat mosolygok. :) (Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár)

Eötvös Lóránd mélyen vallásos volt, Descartes, Napier... stb. (Tesla valakinek???, mondjuk ő nem a vallás miatt érdekes) Egyik sem arról volt híres, hogy alacsony IQ-val rendelkeztek. :)))

Mondjuk én nem vagyok megáldva magas IQ-val, csak pár pontyocska hiányzik a Mensa szinttől, de engem vonzanak a "sötét tudományok", ilyen a személyiségem. Asztrológiával is úgy vagyok, hogy a komplett elemzések (nem a női magazinos verziók) érdekelnek, mert azok is tartalmazhatnak számomra hasznos információkat (néha bénázgatok natal elemzéssel saját kezűleg is), de én sem veszem szent írásnak, természetesen igyekszem kritikusan gondolkozni ilyen téren is, de nekem eddig pozitív tapasztalataim vannak ilyen irányban. :)

(Persze az általatok írt korábbi példa is aranyos volt, amikor a magazinból kilesett irománytól vezérelve rendezte az életét, van ilyen is, na. :D )

tl;dr-es rövid válasz: Akkor red flag, ha már ilyen fanatikus szinten nyomja és csak és kizárólag a példa kedvéért mondjuk mérleg jegyűvel akar összejönni... Az azért súlyos lenne nekem is. :D De a nyitottság és a kritikus gondolkozás, ad abszurdum a kulturált keretek között lefolytatott vitahajlam az nálam green flag. :)

2024. jan. 4. 10:32
 20/46 anonim ***** válasza:
18- red jel?? És az meg mit jelent? :D
2024. jan. 4. 10:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!