Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tanácstalan vagyok jelen esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok jelen esetben?

Figyelt kérdés

30 éves férfi vagyok. Anyàéknál élek. De van üres lakásuk is. Dolgozom. Nem keresek rosszul , de nem vagyok gazdag! Nincs gyerekem.

A lány 34 éves, dolgozik magas keresete van. Van saját háza ráadásul új. Autója komolyabb. Hitele is minimális. Okos nő és nagyon szép. Vidám és mosolygós. Örök optimista. Van három tini korú gyereke akik elég önàllóak.

Nem tudom mit tegyek. Minden olyan jó vele.

2024. jan. 2. 17:59
 1/3 A kérdező kommentje:
Nem értem mit akar tőlem egy ilyen lány, egy ujjára is tizet kapna…. Mindig keresi a társaságom, ír és velem szeretne lenni.
2024. jan. 2. 18:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Három gyerekkel azért nem kapna egy ujjára tizet.
2024. jan. 2. 18:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Simán akarhat komolyat.

Én voltam együtt olyan nővel (aki utána lapátra tett) hogy többször is megkérdezte hogy mit szeretek benne?

Mert hogy ő egy csúnya nő én meg egy tök jó pasi vagyok.

Így idő múltával tényleg csúnyának látom de akkor a világ legszebb nőjének láttam.

2024. jan. 2. 19:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!