Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy fiú ezt írta nekem, erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lunaaa13 kérdése:

Egy fiú ezt írta nekem, erre mit reagáljak?

Figyelt kérdés
Egy fiú elhívott randizni és én igent mondtam, mert nem akartam megbántani, de nem tetszik. Most meg azt írja, hogy nagyon várja a szerdát(akkor lenne a randi). De én nem várom... Most kamuzzam be, hogy én is várom, vagy mit reagáljak erre???

#randi #szerelem #üzenet #szerelmikérdések #mitreagáljak
2024. jan. 1. 19:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mi ezen annyira nehéz? Miért nehéz megírni, hogy bocs ,de nem akarok tőled semmit? Sokkal korrektebb minthogy húzod az agyat, belé éli magát aztán offon marad. Minél előbb tisztáznám a helyzetet..
2024. jan. 2. 18:15
 22/22 anonim ***** válasza:
17-es jót mond, nem vár választ a fiú.
2024. jan. 2. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!