Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú ezt írta nekem, erre mit reagáljak?
Az ilyen randikból szokott az lenni, hogy odáig leszel a csávóért, az meg csalódni fog benned, mert elképzelt egy illúziót, ami nem te vagy.
Úgyhogy könnyen fordul a kocka, majd meglátod.
Likold az uzenetet pl, a lenyeg h mielobb fejezd be a hazudozast.
Ha nem akarod lemondani a randit akkor menj el, ha ott se lesz meg a vonzalom akkor meg ezt kozold finoman a vegen.
egyenesen mond meg neki hogy nem tetszik neked ezért nem akarsz találkozni és le mondod a randit és fejezzük be.
ez egy korrekt egyenes hozzá állás.
én pasiként ezt teljesen megértem és tisztában tartanám.
7# miért éreznek sokan ingerenciát hogy okvetlenül kötelező válaszolni egy kijelentésre?
Kérdezett valamit? Nem!
Kijelentette hogy várja a szerdát! Kell erre bármit is írni? Nem!
Ő közölt valamit, amit szeretne tudatni veled. Ez rendben van. Nem, nem vár rá visszajelzést, hisz nem kérdezte, mondta!
Ne úgy, mint egy kisgyerek. Ne nézd levegőnek, de meg kell mondanod neki nyíltan, hogy bocs, de a legutóbb nem voltam őszinte veled, senkivel nem szeretnék jelenleg összejönni (ez is kamu nyilván), és nem akartalak rögtön elutasító lenni veled, de ez a találkozás most nem fog összejönni, sajnálom.
Valami ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!