Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy fiú ezt írta nekem, erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lunaaa13 kérdése:

Egy fiú ezt írta nekem, erre mit reagáljak?

Figyelt kérdés
Egy fiú elhívott randizni és én igent mondtam, mert nem akartam megbántani, de nem tetszik. Most meg azt írja, hogy nagyon várja a szerdát(akkor lenne a randi). De én nem várom... Most kamuzzam be, hogy én is várom, vagy mit reagáljak erre???

#randi #szerelem #üzenet #szerelmikérdések #mitreagáljak
2024. jan. 1. 19:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

Az ilyen randikból szokott az lenni, hogy odáig leszel a csávóért, az meg csalódni fog benned, mert elképzelt egy illúziót, ami nem te vagy.

Úgyhogy könnyen fordul a kocka, majd meglátod.

2024. jan. 1. 20:33
 12/22 anonim ***** válasza:
72%

Likold az uzenetet pl, a lenyeg h mielobb fejezd be a hazudozast.

Ha nem akarod lemondani a randit akkor menj el, ha ott se lesz meg a vonzalom akkor meg ezt kozold finoman a vegen.

2024. jan. 1. 20:47
 13/22 anonim ***** válasza:
69%

egyenesen mond meg neki hogy nem tetszik neked ezért nem akarsz találkozni és le mondod a randit és fejezzük be.

ez egy korrekt egyenes hozzá állás.

én pasiként ezt teljesen megértem és tisztában tartanám.

2024. jan. 1. 21:28
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Adj Neki egy esélyt! 1 randi, és ha semmi nem mozdul meg benned az Ő irányába, akkor többé ne találkozz vele! Akkor a randi végén mondd meg Neki, hogy nem lett olyan, amire számítottál, ne haragudjon, de nem szeretnél komolyabbat!
2024. jan. 1. 21:35
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ne kelts benne fölöslegesen reményt. Ha nem látsz esélyt rá, hogy a randi változtathat valamit és most egyértelműen nem tetszik, akkor mondd le a szerdát.
2024. jan. 1. 23:59
 16/22 anonim ***** válasza:
23%
De szar lehet teged ismerni.
2024. jan. 2. 00:09
 17/22 anonim ***** válasza:
60%

7# miért éreznek sokan ingerenciát hogy okvetlenül kötelező válaszolni egy kijelentésre?

Kérdezett valamit? Nem!

Kijelentette hogy várja a szerdát! Kell erre bármit is írni? Nem!

Ő közölt valamit, amit szeretne tudatni veled. Ez rendben van. Nem, nem vár rá visszajelzést, hisz nem kérdezte, mondta!

2024. jan. 2. 07:40
 18/22 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet igazat mondani? Miért elfogadott ilyen esetben hazudni, mikor sokkal rosszabbat csinálsz vele, mintha elmondanád őszintén?Megmondod neki őszintén, hogy bocsi, de hagyjuk a randit, mert nem jössz be. Ennyi. Ezen mi olyan nehéz?
2024. jan. 2. 11:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Légy szíves legyél őszinte és mond le, és azt is mond meg hogy te nem akarsz tőle semmit!
2024. jan. 2. 11:17
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Ne úgy, mint egy kisgyerek. Ne nézd levegőnek, de meg kell mondanod neki nyíltan, hogy bocs, de a legutóbb nem voltam őszinte veled, senkivel nem szeretnék jelenleg összejönni (ez is kamu nyilván), és nem akartalak rögtön elutasító lenni veled, de ez a találkozás most nem fog összejönni, sajnálom.

Valami ilyet.

2024. jan. 2. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!