Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor adtok csókot? Férfiak, a nő várja meg,míg meglépitek? Mitől függ,hogy megcsókolod-e a lányt? Ez fordulópont, vagy akárkit meg tudsz csókolni?
Én általában hazaviszem és a kocsiban búcsúzáskor a puszinál bepróbálkozok.
Akkor kiderül hogy kölcsönös-e a szimpátia.
Nem minden nő egyforma, jellemétől és hozzáállásától is függ a dolog! Örülnék, ha mihamarabb megcsókolhatnám, de nem akarom, hogy Neki túl gyors legyen és korainak tartsa a dolgot! Barátnőm jelenleg nincs, de 2 kolléganőm is potenciális jelölt, és MAJDNEM teljes ellentétek!
Egyiküket 5 éve ismertem meg, de akkor még csak 18 éves volt, és 13 év korkülönbséggel sokalltam a dolgot, ezért akkor még nem akartam tőle barátságnál többet. Ő viszont nyíltan vállalta, hogy első látásra belém szeretett! Kedves, aranyos csaj, odabújos fajta, de néha kissé kacér, és kimondta, hogy nem bánta volna, ha azonnal megcsókolom!
A másikról alig tudok valamit. 1-másfél éve ismerem, kedves mosolygós, társaságban hamar megnyílik, de amúgy kissé bulya, szűkszavú. Nem biztos, de szerintem Ő inkább megadja a módját, és várna a csókkal, amíg jobban megismernénk egymást. :/
6#!
Nem volt még ilyen csak leírtam, hogy nekem nem tetszene, de persze valakinek még igen. Ha pedig korainak tartanám, akkor máshogy is a tudomására tudom hozni. Nem úgy, h konkrétan igen vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!