Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Enyhén nihilistaként milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Enyhén nihilistaként milyen típusú kapcsolatokat lenne érdemes kialakítanom, semmilyent? 😎

Figyelt kérdés

Semminek se látom értelmét, igazából úgy érzem, mindegy mit csinálok, nincs jelentősége. Viszont nem érzem még rosszul se magam, csak tárgyilagosan megállapítottam. Valamelyest az abszurdizmus is hatással volt rám, Albert Camus-tól sok mindent olvastam, egyik kedvenc idézetem tőle: "Should I kill myself, or have a cup of coffee" ☕ Kissé szarkasztikusan világít rá,h néha kicsit már túl komolyan vesszük az életünket.

A másik idézet meg valami nagyon gagyi filmben hangzott el,de mégis nagyon találó: "Az élet szenvedés munka fájdalom de néha jó ételek jó zene"

Hát szóval miután rájöttem, hogy az életnek nincs semmi értelme, úgy döntöttem, hogy ha már így alakult, végül is akár jól is érezhetem benne magam. 😄 Így hát nem nagyon teperek semmilyen módon,csak úgy elvagyok kedvem szerint. Van egy lakásom,amit nagyszülőktől örököltem, van egy semmittevős multis munkám,amit home office-ból végzek,általában az ágyamból,de néha a kanapéról, sok pénzt kapok és nem kell nagyon megerőltetnem magam érte. Vannak barátaim,akikkel jókat filozofálgatunk a lét elviselhetetlen könnyűségéről, vagy szimplán csak vedelünk. Néhányan ilyen extrémebb síelésekre meg mindenféle egyéb utazásokra is elrángatnak magukkal,de nekem tulajdonképpen mindegy, hogy hol vagyok, a mexikói tengerparton, vagy otthon az ágyamban pont ugyanolyan jól tudok dögleni.

Csajozás terén az életvitelemhez hasonló módon a szerény minimalizmussal operálok. Általában a nők szednek föl engem, és aztán ők is szakítják meg velem a kapcsolatot, elsőre általában bejön nekik ez a lazaság, később meg kiábrándulnak ennek a túlzott mértékétől, de hát mit lehet tenni. 😄

Nekem nincsen motivációm, nincsenek céljaim ,de semminek nem zárom ki a lehetőségét se, ha épp úgy alakul egy párral is jól elvagyok, ha meg egyedül vagyok, hát akkor végül is az is jó.

2023. dec. 31. 12:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, és akkor most erre akarod veretni, vagy mi a kérdésed lényege egyáltalán?
2023. dec. 31. 15:15
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

20

Ergo egy elkényeztetett gyerek vagy. Nem csoda, hogy ilyen a felfogásod. Én is nihilista vagyok, de nincs ekkora egóm, mint neked, és elkényeztetett sem vagyok.

2023. dec. 31. 15:18
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Amilyet akarsz úgyid elhajtanak a francba.
2023. dec. 31. 17:10
 24/26 anonim ***** válasza:
Becsüld meg amid van! Kevés embernek adatik meg az, ami neked, pláne ha az egészséged is megvan hozzá! A gondolataid jók, és kicsit szarkasztikus a humorod is. Én minimalista vagyok és nagyon szeretem a természetet, egyszerűen élek, akkor se csapatnám, ha milliomos lennék! Szeretem az életem, és törekszem arra, hogy számomra kedvezően éljek. Tipp: Azt írod, sok pénzed van, ezért találhatnál egy szegény lányt, akinek a Te anyagi státuszod megoldja az életét! 🤷‍♀️💰
2023. dec. 31. 19:02
 25/26 anonim ***** válasza:
Tipp-vagy jotekonykodhatnal is, hogy legyen valami értelme az életednek.
2023. dec. 31. 19:04
 26/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! ✅

Barátaim elrángattak szilveszterezni, úgyhogy idén sajna nem tudtam átaludni. Bár fogadalmaim nincsenek soha, de végül is igazatok van abban, hogy a jótékonyság nem rossz ötlet, egyébként talán az egyetlen dolog, amit hozzá tudtam eddig tenni az élethez, hogy kedves voltam az emberekkel, amennyire tudtam. Így a jövőben ezt még lehet bővíteni. Ha már úgysincs semmi értelme, akkor miért is ne adhatnánk egy kis örömöt másoknak is benne. Barátaimmal jókat szakadtunk a válaszokon,úgyhogy mi napunkat már felvidítottátok. 😄

2024. jan. 1. 02:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!