Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Enyhén nihilistaként milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Enyhén nihilistaként milyen típusú kapcsolatokat lenne érdemes kialakítanom, semmilyent? 😎

Figyelt kérdés

Semminek se látom értelmét, igazából úgy érzem, mindegy mit csinálok, nincs jelentősége. Viszont nem érzem még rosszul se magam, csak tárgyilagosan megállapítottam. Valamelyest az abszurdizmus is hatással volt rám, Albert Camus-tól sok mindent olvastam, egyik kedvenc idézetem tőle: "Should I kill myself, or have a cup of coffee" ☕ Kissé szarkasztikusan világít rá,h néha kicsit már túl komolyan vesszük az életünket.

A másik idézet meg valami nagyon gagyi filmben hangzott el,de mégis nagyon találó: "Az élet szenvedés munka fájdalom de néha jó ételek jó zene"

Hát szóval miután rájöttem, hogy az életnek nincs semmi értelme, úgy döntöttem, hogy ha már így alakult, végül is akár jól is érezhetem benne magam. 😄 Így hát nem nagyon teperek semmilyen módon,csak úgy elvagyok kedvem szerint. Van egy lakásom,amit nagyszülőktől örököltem, van egy semmittevős multis munkám,amit home office-ból végzek,általában az ágyamból,de néha a kanapéról, sok pénzt kapok és nem kell nagyon megerőltetnem magam érte. Vannak barátaim,akikkel jókat filozofálgatunk a lét elviselhetetlen könnyűségéről, vagy szimplán csak vedelünk. Néhányan ilyen extrémebb síelésekre meg mindenféle egyéb utazásokra is elrángatnak magukkal,de nekem tulajdonképpen mindegy, hogy hol vagyok, a mexikói tengerparton, vagy otthon az ágyamban pont ugyanolyan jól tudok dögleni.

Csajozás terén az életvitelemhez hasonló módon a szerény minimalizmussal operálok. Általában a nők szednek föl engem, és aztán ők is szakítják meg velem a kapcsolatot, elsőre általában bejön nekik ez a lazaság, később meg kiábrándulnak ennek a túlzott mértékétől, de hát mit lehet tenni. 😄

Nekem nincsen motivációm, nincsenek céljaim ,de semminek nem zárom ki a lehetőségét se, ha épp úgy alakul egy párral is jól elvagyok, ha meg egyedül vagyok, hát akkor végül is az is jó.

2023. dec. 31. 12:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ha még érdekel, hogy mi fog történni, akkor nem vagy igazi nihilista. Képezd magad és érd el a szintemet:)
2023. dec. 31. 13:40
 12/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a kis zöld pipa ✅ ,sajnos úgy tűnik csak 52%-ban adok hasznos válaszokat ,mások értékeléseiért pedig nem vállalhatok felelősséget. 😄
2023. dec. 31. 14:17
 13/26 anonim ***** válasza:
Te nagyon rásimulsz a társadalomra. 52% baromi sok:)
2023. dec. 31. 14:36
 14/26 anonim ***** válasza:
Azért van egy nem kis átfedés a depresszióval, ugye tudod?
2023. dec. 31. 14:48
 15/26 A kérdező kommentje:

Szégyellem is magam miatta, úgy tűnik a pozitív értékelés az nem feltétlen annyira hasznos.😄

Képezni magam teljesen fölösleges, az összes egyetem értelmetlen, 2őt is elvégeztem, mert amúgy jó móka volt, addig se kellett dolgozni semmit. 😄 Ha nem lenne ilyen kényelmes még a versenyszféra is, akkor lehet visszamennék az egyetemre egy kicsit beszélni a semmiről, ott úgy kapnám alanyi jogon mások pénzét, hogy teljesítenem se kellene érte. Szóval van még hova fokozni a nihilizmust. Jelenleg csak mindenki számára nagyon fontos, de amúgy szintén teljesen érdektelen GDP-t pörgetem csak. 😄

Feltehetnénk persze a kérdést,h miért dolgozok egyáltalán, ráadásul tisztességesen, de végül is miért ne. József Attilától is van egy kedvenc idézetem: "Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis! Mért ne legyek tisztességes! Kiterítenek úgyis."

2023. dec. 31. 14:58
 16/26 anonim ***** válasza:
49%

15

"2őt is elvégeztem, mert amúgy jó móka volt, addig se kellett dolgozni semmit"

Büfészakra jártál, ezek szerint.

2023. dec. 31. 15:01
 17/26 anonim ***** válasza:
49%
Miért nem keresel valami értelmes munkát? Ha csak azért dolgozol, hogy eltartsd magad, akkor nem szereted a munkád. Lehetnél elhivatott, ha valami számodra értékes úgy iránt el tudnál köteleződni. Nem lennél ilyen sótlan és kiábrándult.
2023. dec. 31. 15:03
 18/26 A kérdező kommentje:

Hova gondolsz. A büfészak túl megtisztelő kifejezés, esetleg mosogatólé szak vagy szemétdomb képzés, és ezzel le is fedtük az egyetemek 90%-át, csak azért 90, hogy mindenki önérzetesen gondolhassa a sajátjáról, h az a maradék 10be tartozik.

A depresszió, hát hmm. A pszichológusom kóros motiválatlanságot állapított meg, ami egybevág azzal,amit a neurológus mondott, miszerint a homloklebeny egy bizonyos területén a motivációért felelős régió nem megfelelően működik, ami okozhat depresszióhoz hasonló tüneteket, de valójában a kettő némileg különbözik egymástól.

2023. dec. 31. 15:08
 19/26 anonim ***** válasza:

18

"Kicsit" nagy az egód, nem?

2023. dec. 31. 15:09
 20/26 A kérdező kommentje:
A munkát csak szórakozásból csinálom, olyan mintha számítógépes játékkal játszanék, pénzem az van elég félretett,meg megtakarított, meg tököm tudja, gazdag a családom, ha nem csinálnék semmit,akkor is lenne elég életem végéig. A munka csak amolyan pótcselekvés.
2023. dec. 31. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!