Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdemes amiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes amiatt offolni valakit, mert nincs fent közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés

Az a vicces, hogy online társkeresés során ismerkedtem meg az illetővel. Ott volt kép róla, meg minden. Utána áttértünk facebookra… ez is fura, mert manapság csak az idősebb generáció facebookozik. Kicsit boomer dolog, de oké.

Az idővonala teljesen üres, semmilyen poszt nincs rajta. Ismerőseit nem láthatom, nincsenek alapvető adatok megadva (tanulmányok/lakhely), 0 db kép van fent neki. Olyan, mint egy fehér üres lap.

Nincs instája, tiktokja, whatsapp, semmi.

Finoman kérdeztem tőle, hogy miért van ez így. Azt mondja, hogy neki elég csak a legszükségesebb dolog (gmail + facebook(messenger)). Neki az a lényeg, hogy kommunikálni tudjon az ismerőseivel, és ennyi.

Na ez mennyire hihető egy 24 évestől??

Attól félek, hogy valami pszichopata, és jobb bele se menni egy ilyen ismerkedésbe.

2023. nov. 7. 13:00
A kérdező szavazást indított:
Jogos a félelmed, talán jobb hagyni.
Ez teljesen normális egy fiataltól.
24 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%

"ez is fura, mert manapság csak az idősebb generáció facebookozik. Kicsit boomer dolog, de oké. "

A normalis ember a facebookot hasznalja nem pedig a sok gyokerrel megtoltott instat es tiktokot!

2023. nov. 7. 13:04
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

Fuha, én 20 évesen ugyanilyen vagyok. Csak facebookom van, 1 profilképpel.

Láss csodát, van normális életem, vannak barátaim, párom, egyetemre járok, vannak hobbijaim. Attól, hogy nem posztolok semmit, még nem vagyok "egy fehér üres lap".

Vagy mi, manapság már az nem is létezik, aki nem használja az instát és társait?

Már itt tartunk, hogy az ilyen már pszichopatának számít?

Jó tudni...

2023. nov. 7. 13:09
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem pont hogy tendencia kezd lenni 1-2 éve hogy sokan, és főleg a fiatalok egyfajta privátabb profilt hozzanak létre facebookon is (pontosabban a meglévőt alakítsák vissza ilyenre). 1-2 kép, minimális megosztás, stb. Én ilyen szempontból már 8 éve ezt a trendet követem. Csoportokat nézek amik csak ott vannak fent, emberekkel beszélgetek privátban, és igazából ennyi, másra már nem nagyon használom a facebookot. Nem posztolok, nem kommentelek. Nincs ebbe semmi pszichopataság, inkább az a megoldása hogy az ottani elborult dolgokkal kevésbé akarunk azonosulni, mint amit az átlag facebookos felhasználó manapság hoz.
2023. nov. 7. 13:19
 4/17 anonim ***** válasza:
87%

Én is ilyen vagyok. Nem posztolok semmit, van egy profil képem és kész. Soha nem éreztem szükségét, hogy kiteregessem a magánéletem. Akivel meg akarok osztani valamit azt megteszem privátban.

De ettől függetlenül, ha te ennyire rá vagy függve a közösségi médiára, akkor valószínűleg hosszútávon nem fogtok kijönni. Én a páromnak se hagynám, hogy rólam posztolgasson. Szerencsére nincs is igénye rá.

2023. nov. 7. 13:20
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem hagyd békén a srácot, én is hasonló vagyok, egy kicsit több kép van kint, de ennyi. Senki nem panaszkodott erre. Valszeg fura is lehetsz, ha egyből ez jut eszedbe és fel sem tűnik hogy amúgy még nem kért képet vagy nem hívogat édesemnek. Na ezek red flagek, meg az hogy azon parázol, hogy ki melyik közösségi oldalon van fent. Na az óriási red flag. Nálam offos lennél, az tuti.
2023. nov. 7. 13:29
 6/17 anonim ***** válasza:
9%
Nem offolnám, de ettől függetlenül (akármilyen a megjelenése social median) semleges helyen találkoznék vele, munkámról minimálisan beszélnék. Sajnos én belefutottam egy pszihóba, nem volt előjele, normális megjelenés facebookon, hála istennek nem tudta hol lakok, nem kísértettem magam haza, de beszéltem a munkahelyemről, és offolás után képes volt a munkahelyemre jönni, hogy találkozzunk. Évekig csinált havi rendszerességel kamu facebook profilt amiről mindig rámírt én meg csak tiltottam, de hála égnek már nyugi van.
2023. nov. 7. 13:37
 7/17 anonim ***** válasza:
79%

Azért kérj tőle konkrét képeket, hogy egyáltalán ő valóban az-e akinek mondja magát. Vagy videóchat.

És találka ezek után is csak nyilvános helyen, napközben. Lehetöleg ne túl közel, ahol laksz..

Sose tudni.

2023. nov. 7. 13:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

De utálom ezt a szót, hogy boomer… 30-as vagyok, és még mindig a Facebook a legnépszerűbb, amin az emberek nagy többsége fent van, legyen az tizenéves vagy érettebb korosztály, és sokaknak elsődleges online kapcsolattartási forma, ha barátokról van szó. Nekem mondjuk van „rendes” profilom képekkel, bejegyzésekkel, láthatóak az ismerőseim, dolgaim, de nem posztolok sűrűn.

De jó tudni, hogyha az ember nincs fönt mindenhol, akkor már pszicho:-)

2023. nov. 7. 13:45
 9/17 anonim ***** válasza:
85%
6-7: Oké, de ennek semmi köze ahhoz, hogy vki fönt van-e mindenhol, vagy nem. Akkor is lehet vki pszicho, ha „rendben van” a közösségi médiában való megjelenése, mint ahogy azt a 6-os is írja.
2023. nov. 7. 13:48
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

9#es persze, ez így van.

De lehet hogy valaki másnak adja ki magát így. Lehet nem is egy 24 éves sráccal ismerkedik, hanem egy idősebbel. Az oké hogy nincs kint kép. De se ismerőse, se senki aki által láthatná hogy kiről is van szó . Főleg egy 24 évesnél. Nekem ez eléggé kamu szagúnak tűnik..

2023. nov. 7. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!