Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes amiatt offolni valakit, mert nincs fent közösségi oldalakon?
Az a vicces, hogy online társkeresés során ismerkedtem meg az illetővel. Ott volt kép róla, meg minden. Utána áttértünk facebookra… ez is fura, mert manapság csak az idősebb generáció facebookozik. Kicsit boomer dolog, de oké.
Az idővonala teljesen üres, semmilyen poszt nincs rajta. Ismerőseit nem láthatom, nincsenek alapvető adatok megadva (tanulmányok/lakhely), 0 db kép van fent neki. Olyan, mint egy fehér üres lap.
Nincs instája, tiktokja, whatsapp, semmi.
Finoman kérdeztem tőle, hogy miért van ez így. Azt mondja, hogy neki elég csak a legszükségesebb dolog (gmail + facebook(messenger)). Neki az a lényeg, hogy kommunikálni tudjon az ismerőseivel, és ennyi.
Na ez mennyire hihető egy 24 évestől??
Attól félek, hogy valami pszichopata, és jobb bele se menni egy ilyen ismerkedésbe.
Hát, én már 50 vagyok, de elég nyitott az új dolgokra (használok tumblr, twitter, linkedin, fb, insta).
Engem nem zavar, ha valaki nincs fenn ezeken. Egy lányt biztos nem dobnék emiatt, sőt vagánynak tartom, meg függetlennek, ha nincs fenn.
Szerintem ezek nem annyira fontos dolgok, őt magát értékeld.
És alaptalan a félelmed, hogy ettől pszichopata lenne. :-)
Ezeket használja még valaki, eredeti funkciójuk szerint?
Nekem csak azért van Facebook-om, mert egyszerűbb így híroldalakat és 1-2 cégről infót szerezni.
Barátom meg csak azért Instázik, mert az az ingyenes fotótárhelye.
Én már harmincas vagyok, a korosztályomból sokan még regisztráltak instára, mikor bejött, de rövid idő alatt el is hagyták. Feltöltöttek pár képet, aztán azt gondolták, ugyan mi a francot tudnának kitenni állandóan? A kutya sem kíváncsi rá, hogy "így keltem reggel", "ez ma a kaja", "ilyen ma a naplemente", meg a harmincötödik szelfire. Ugyanígy mások napi semmirőlszóló képeit nézegetni sem érdekes. Szóval nem találták meg a dolog értelmét, és elhagyatott lett a profiljuk.
A fiatalabb korosztály lehet, hogy jobban érzi ezt. Nade hogy az alap lenne, hogy valakinek tiktokja van, azt még a huszonévesekből sem nézem ki. Legalábbis úgy nem, hogy meg is oszt rajta saját tartalmat. Ahhoz már kell egy magamutogatási hajlam, amiben biztos nem szenved a többség.
A whatsappot meg nem ismerem, csak a nevét...
Pszichopatának biztos nem pszichopata a csaj (inkább te vagy gyanús), legfeljebb mivel nehezen csekkolható, az fordulhat elő, hogy nem az, akinek a társkeresőn mutatkozni próbál. Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!