Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor izgul fel egy férfi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor izgul fel egy férfi egy öleléstől?

Figyelt kérdés

Barátom mesélte,hogy az egyik exenel az első randin már egy öleléstől is felizgult s elovaladeka volt,mert a csaj hozza simult s ő ki volt ehezve.

(Előtte nem rég lett vége a kapcsolatának arra a lányra egyem izgult fel egy olelesre)

Ennél a lánynal miért?

Mégis azt mondja sose izgatta ot így senki mint én pedig az én ölelésem sem elég erre

Jobban tetszett neki az a lány?

Kérlek írd h fiú vagy lány vagy

2023. dec. 30. 01:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Te most tényleg azon pörögsz, hogy a másik biztosan jobban tetszett neki? Ennek mégis mi értelme van azon kívül, hogy rombolod egy hülyeségért a kapcsolatot?
2023. dec. 30. 09:16
 12/17 A kérdező kommentje:

Bocsánat rosszul írtam 20 éves volt a párom akkor és elvileg egy szoros ölelés volt ahol neki nyomta magát a csaj s előtte simogatta picit a hasát.

Szerinte egy ölelés intimebb és izgatobb mint egy csók.

Nálam egy csóknal izgult fel első talin.. szerintem az ölelés nagyobb dolog és kevesebb inger

2023. dec. 30. 11:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezek alapján vagy nagyon ki volt éhezve vagy nagyon tetszett neki a csaj...
2023. dec. 30. 11:39
 14/17 anonim ***** válasza:

ki volt éhezve, ez történt, nem jelenti hogy minden szép csajnál fog felállni.

Nekem már nem áll fel egyből, csak akkor ha rég nem szexeltem.

2023. dec. 30. 14:00
 15/17 A kérdező kommentje:
De lehet jobban tetszett neki az ex csaj,nálam nem áll fel egy öleléstől
2023. dec. 30. 14:03
 16/17 anonim ***** válasza:
És akkor mi van, ha a másik jobban tetszett neki?
2023. dec. 30. 16:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Te mar bejaratot vagy..
2023. dec. 30. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!