Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi tényleg megunja, ha sokat ír neki egy nő? N
Ismerkedek egy férfival, akinek megtetszettem. Vannak közös barátaink, ezért is gondoltam arra, hogy belemegyek az ismerkedésbe, mert jókat mondanak róla, és nekem is szimpi. Eddig csak írogatunk egymásnak, kb 2 hete ismerkedünk. Viszont félek, hogy túl sokat írok neki. Nem fogok az agyára menni? Ő ritkábban ír, mint én, mert elfoglalt ember, de van, hogy hajnalig beszélünk. Egyik barátnőm szerint ne válaszoljak neki azonnal, amikor ír. Mivel ő van, hogy több óra múlva válaszol, így úgy döntöttem, hogy én is késve fogok visszaírni neki. Ezt azonban nehéz betartanom, mert sok hangüzit szoktam neki küldeni, meg néha többet írok a kelleténél. Félek, hogy megun egy idő után. Adjak lejjebb, ugye?
Valamelyik nap kevesebbet írtam, és megijedt, hogy már nem akarok tőle semmit. Nem akarok az agyára menni, de olyan nehéz megállnom, hogy ne küldjék annyi hangüzit és ne írogassak annyit. Mit gondoltok, az agyára fogok egyszer menni? Meg fog unni?
"sok hangüzit szoktam neki küldeni, meg néha többet írok a kelleténél."
Minek, ha te is soknak találod?
Inkább találkozzatok gyakrabban.
Igen. Dolgozik, mellette van magánélete millió megoldandó feladattal, =+ barátok, rokonok, esetleg sport, stb.
Nem jó, ha túltengsz, ha a nyakában lihegsz.
Egy idő után teherré válik, átfordul érdektelenségbe.
Hagyni kell levegőt a másiknak, hogy érjenek benne az információk.
Neki is kell hagynod lehetőséget a kezdeményezésre, stb.
Lassíts. Keveset, értelmeset, ne zúdíts rá mindent, mert elveszíted a kíváncsiságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!