Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 20 éves egyetemista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 20 éves egyetemista lányként ezek jogos elvárások ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

- saját lakás, vagy albérlet a budai oldalon, pl. 2. Kerület

- legalább 15-20 milliós, új, vagy újszerű SUV vagy crossover autó

- 30 feletti férfi, jó egzisztenciális, jövőkèppel, ambiciózus szakmailag

- diploma, de nem büfészakon (pl. bölcsész, szociális, ügyvéd, művészet, mezőgazdaság, közszolgálati)

- legalább havi 800ezer- 1.2 milliós fizetés

- intellektuàlisan igényes, kövesse az aktuális politikai eseményeket, olvasson, érdekelje a kultúra

- liberális politikai és társadalomszemlèlet, ne legyen konzervatív szellemi proli ősember

- szeressen tàrsasàgba járni, nyáron tengerparti/ trópusi utazás, télen sítúra a hegyekben

- ne legyen elhízott, de a kinézet sokadlagos, az alap àpoltság legyen meg. Nem baj, ha izmos, sportos, de a kissé macisabb testalkat is oké.

A làny:

- átlagnál jóval szebb, igényes orvostanhallgató

- csinos

- intellektuális, nem csak az időjárásról, meg béna celebekről lehet vele beszèlgetni

- szexben bevàllalós

- liberális gondolkodású, hisz a női egyenjogúsàgban

2023. dec. 23. 10:38
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
92%

A legtöbb férfinak hosszútávú kapcsolatra ez kevés lenne amit irsz magadról.

Mert nem, nem igaz hogy minden ffi átlagnál csinosabbat akar.

Akinek meg mindez mehvan amit elvársz, annak lehet egy leszel az 1000 körül egy-két numerára. Persze lehet megéri neked.

2023. dec. 23. 11:51
 22/33 anonim ***** válasza:
93%
Egyetemista lány, persze trollocska. Csak az első két kérdésben négy nyelvtani/helyesírási hiba van.
2023. dec. 23. 12:27
 23/33 anonim ***** válasza:
2023. dec. 23. 12:36
 24/33 Odüsszeusz92 ***** válasza:
89%
Lehetnek ezek jogos elvárások, max egyedül maradsz. Mondjuk elnézve ezt az elváráslistát nem tűnsz túl liberálisnak.
2023. dec. 23. 16:49
 25/33 anonim ***** válasza:
85%

Azt az igényes és felszínes mindenedet. Te neked ne legyen kapcsolatod kérdező mert az tuti érdek és kihasználós kapcsolat lenne. Te nem az adott illetőbe lennél szerelmes a kérdésed alapján hanem abba amivel rendelkezik. Szerelem ne a pénzről szóljon hanem a másik szeretetéről mivel azt lehet szerelemnek nevezni. Őszintén szeressék egymást a felek és egyikük ne csaj megjátssza mivel az undorító dolog. A szerelem 2 db ember szeretetéről szóljon ne arról hogy mekkora a fizetése és hogy rendelkezik-e diplomával vagy sem.

Megtudom már érteni ahol szegénység van ott miért normálisabbak és elfogadóbbak az emberek a másikkal. A civilizált gazdag ember eszét elvette a pénz. EZ jön le a kérdésedből kérdező te is hasonló kategóriájú ember lehetsz.

2023. dec. 25. 08:45
 26/33 anonim ***** válasza:
4%
Az ilyen felszínes emberek miatt nem találok magamnak normális nőt és ez egyre csak rosszabb lesz. Én már ott tartok hogy feladom az egészet főleg ha ilyen igényes és felszínes a felhozatal.
2023. dec. 25. 08:49
 27/33 anonim ***** válasza:
6%
Egyetértek, a volt szép matematika tanárnőm is egy asztalossal alapított családot
2023. dec. 25. 09:15
 28/33 anonim ***** válasza:
53%

"Te neked ne legyen kapcsolatod kérdező mert az tuti érdek és kihasználós kapcsolat lenne."

Hagyjuk már! Orvosként bőven meg fogja ő is keresni azt a fizut, amit említett,

2023. dec. 25. 15:14
 29/33 anonim ***** válasza:
24%
28-as! Nem az a baj hogy orvosként jól keres csak túlzottan magasak az elvárásai. Tudom sokat kellett tanulnia egy orvosnak de ő ne nézze már le a másikat aki nem akart ennyit tanulni vagy akart volna csak nem volt pénze kifizetni a drága egyetemet. Az a baj a legtöbb emberrel ha elérnek valami nagy dolgot olyan magasra megdagad az Egójuk hogy mindenkit aki nem ért el olyan teljesítményt azt le fogják nézni. Ebben a nők nagyon jók. Ha én társkeresőn úgy regisztráltam volna fel hogy orvos vagyok egyből férfiként majdnem annyi match-em lenne mint a csinos nőknek átlagban de én csak egy konyhai kisegítő kis senki vagyok azért nincs match meg válasz a nyitó üzeneteimre. Itt mindenki már a pénzesebb emberre hajt legyen az pasi vagy akár nő! Nagyon felszínesek a mostani ember bár tény hogy pénzből élünk de azért a ló túloldalára nem kellene átesni!
2023. dec. 25. 17:50
 30/33 anonim ***** válasza:
37%

Régen úgy mondták hogy suba a subával, guba a gubával...

Talán már nem az érzelmek számítanak úgy látom

2023. dec. 25. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!