Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire normális így találkozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális így találkozni?

Figyelt kérdés

Tehát ismerkedtem a tinderen külföldön es honi pasik is rámírtak. Konkretan 2. Ezek azt tervezik hogy hozzamjönnének, megismerni engem tehát nálam lakni egy hetet, egyből, anélkül hogy előtte talalkoztunk volna.

Mindkettőnek van munkája es egyiknek vállalkozása.

Helyi pasik is hozzam akarnak jönni egyből egy kávéra. Semmi nyilvános téren való találkozás stb, gondolom mivel bevándorló vagyok stb.

Mennyire normális hogy egyből egy ferfi akivel online ismerkedsz hozzád jön az ajtódra?

Mondjuk egy ember aki többezer kilométerre lakik, nalad akar megszállni, mert nincs hova menjen hotel meg draga de megis az lenne a megoldás, az meg túl nagy költseg.

En ebbe nem vagyok benne hogy egy idegen férfivel egy fedél alatt aludjak napokig, ijesztő. Bármennyire erdekes es szimpatikus ember.

Ti hogy látjátok, ez mennyire normális hogy hozzam jöjjön egy sosem látott ember, akivel csak kamerán beszéltem, szerintem egyáltalán nem normalis. De mivel ennyien ajánlják, arra gondoltam, hogy ez az új divat esetleg es más így csinalja ?

2023. dec. 21. 09:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se normális.
2023. dec. 21. 09:49
 2/15 A kérdező kommentje:
De ha ezt így ajánlja minden pasi, arra gondoltam, hogy már csinálták es mas nő benne van es ez az új elfogadott módszer
2023. dec. 21. 09:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy az. Ne légy már sügér! Úgy csináld ahogy neked jó.

Ismeretlen ember autójába se ül be normális nemhogy a lakásába megy fel vagy fordítva.

2023. dec. 21. 10:17
 4/15 A kérdező kommentje:
Ne légy ár sügér 😅😅 de mégis miert ezt ajánlja mindenki? Azt jelenti, hogy bevett szokás kell legyen mostanában
2023. dec. 21. 10:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem az normális emberek között.

Mit kell ezen agyalni? Ha nem akarod ne hívd fel magadhoz és kész.

2023. dec. 21. 10:21
 6/15 anonim ***** válasza:
29%

Nos én 8 lánnyal feküdtem le eddig, abból 3 első talin átjött hozzám, 1hez pedig én mentem, és videóhívás csak az egyikkel volt. Szóval jól gondolod hogy van ilyen.

Ettől függetlenül nem mondom hogy feltétlen jó ötlet, mert nyilván vannak veszélyes emberek(habár szerintem kicsit azért túl van ez parázva. Sikítasz egyet és jönnek a szomszédok, egy elhagyatottabb nyilvános terület veszélyesebb), a másik pedig hogy nyilván nem egyszerű megjósolni, hogy vonzódni fogtok e egymáshoz élőben is.

2023. dec. 21. 10:25
 7/15 A kérdező kommentje:

Igen ez a masik 6 os, hogy mi van ha egyaltalan nem vonz es a szex se jó es megis meg 5 napot ki kell vele bírni, mert csak akkor van vissza jegye. Szóval stressz

Masik meg amikor alszom, védtelen vagyok, nem szeretem h idegenek legyenek nálam

2023. dec. 21. 10:33
 8/15 A kérdező kommentje:
Ha annyira akar latni, fizessen ket nap hotelt, maskepp annyi
2023. dec. 21. 10:33
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne meghívnod idegent? Fizessen 2 nap hotelt, és találkozzatok nyilvános helyen.
2023. dec. 21. 10:40
 10/15 A kérdező kommentje:
Hat igen en is így gondolom, habar ez sértődés úgy látom mert régen ajánlottam ilyet még de puff akkor esett minden. Ez van. Elfogadom
2023. dec. 21. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!