Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedés során megemlíti, hogy “élete szerelme, a nagy ő” az egyik exe, azonnal fel kell állni, ugye?
Sikerült megint belefutnom egy idiótába, úgy tűnik.
Hatalmas red flag 🚩 számomra és nem is értem miért kell ilyeneket mondani egy ismerkedés során, hogy neki ki az igazi szerelme vagy ehhez hasonló agymenések.
Miért kell nekem ezzel szembesülni, amikor tudja, hogy vannak érzelmeim felé és elvileg neki is felém?!
Azzal a nővel már rég vége, de még mindig ezen sajnálkozik, hogy elrontotta. Én is beszéltem neki az ex férjemről, hogy jó lett volna, ha nem kerül sor a válásra, de ennyi, semmi több.
Köszi 🙏🏻
Sajnos kicsit sok volt a ráfordított idő, de gyorsan tudok túllépni férfiakon szerencsére. Annyi más dolog van, ami motivál és visz előre :)
Tartok tőle a kérdező nem kombinált semmit. Tényleg vannak ekkora toxikus baromarcúak mint akiről írt, szabadlábon futkosnak köztünk. Szerintem a kérdező van olyan értelmes hogy nem nézne be ilyet, főleg mert látszólag fontos is volt neki a másik, és nagy csalódás ez.
Bár olyan is van amit te írsz 22. Mindkét nem televan sérült idiótákkal mostanra. Gáz az egész, komolyan.
Szerettem ezt a férfit.
De nem kell mindenáron.
Én az a típusú nő vagyok, aki az egyenes beszédet szereti és a ködösítés megzavar. Elejtett kis mondatfoszlányok, amik bizonytalanná tesznek, miért kell?!
Sajnos nem egyszer említette meg “élete nagy szerelmét” és sajnálkozását, hogy elrontotta a “nagy ő-vel”.
Aki amúgy egy 45 éves, 2 gyerekes bálna lett … (sorry)
"Én az a típusú nő vagyok, aki az egyenes beszédet szereti és a ködösítés megzavar. Elejtett kis mondatfoszlányok, amik bizonytalanná tesznek, miért kell?!"
Ezek alja toxikus játszmák azt hiszem. Szóval azért "kell" pont hogy megzavarjon, leértékeld saját magad, és még te kaparj érte jobban. Nagyon gáz, és szerintem szerencse hogy megszabadultál tőle. Tipikus toxikus praktika ez a fajta háromszögelés is, belebegtetni harmadik felet és úgymond vele versenyeztetni a másikat. Te sose érezheted magad elég jónak, bizonytalan lesz a helyzeted, folyamatos negatív feszült (verseny)helyzetbe fogsz keveredni. Főleg ha még el is hazudja és feldicséri érdemtelenül a másik felet, téged meg pl leértékel. De ezek után hogy ilyet tett veled, szerintem lett volna még ott sok más hasonló, ártó szándékú praktika is. És gyanítom így már nem is véletlen elszólás volt, hanem szándékos.
"Aki amúgy egy 45 éves, 2 gyerekes bálna lett … (sorry)"
:D Szerintem ez csak megkönnyíti, hogy felül tudj emelkedni ezen a fazonon. Szánalmas ember, siránkozzon csak a bálna után.
Utolsó,
100% igazad van …
Engem leértékelt, az exeket fel kb.
De miért csinálják ezt emberek?
Mire jó ez?
Mert nagyjából két dolog élteti őket igazán. A figyelmed, érzelmeid és energiáid amit beleölsz (többnyire) feleslegesen, illetve a kontroll feletted, hogy ő irányít. Ezek a fajta manipulációs praktikák általában erről szólnak, és ezek a fő hajtóerők.
Alapvetően pedig sérültek ezek az emberek, sokszor akaratukon kívül csinálják az egészet. Egyszerűen így működnek, korábbi traumák hatására. Bár attól még ugyanolyan kártékony marad ez az egész. Többnyire másokkal is ugyanezeket a praktikáikat űzik, szóval ezt a korábbi "nagy szerelmét" is valószínű pontosan ugyanígy űzte el. Csak kapcsolatban még gázabb ez az egész, főleg éveken, évtizedeken át megélve.
Általában az egyoldalúan kirobbanó szerelem is intő jel lehet, meg az is ha a másik fél érzelmileg elérhetetlen, és még a feltételek teljesítése esetén is (bár ez is nagy hiba, feltételekhez kötött szeretet?) legfeljebb csak időszakos, instabil figyelmet kapsz vissza cserébe.
A leginkább személyes tanácsom pedig az eset kapcsán az, hogy van egyfajta negatív feszültség, ami az intenzív boldogság mellett időről időre nagyon eluralkodik az emberen, ha ilyenfajta alakokkal sodródik össze újra. Na erre a fajta érzésre érdemes odafigyelni. Ha égtél már meg hasonlóval és szenvedtél miatta, akkor egyre pontosabban fel fogod tudni ismerni már előre is, amikor valaki hosszútávon manipulálni próbál téged.
Nagyon köszönöm a segítséget.
Igen, az a bizonyos negatív feszültség, pontosan.
Az a híres ex konkrétan egy másik városba menekült, teljesen biztos, hogy rosszul bánt vele.
Szerintem ő tartotta el ezt a faszit, egyre erősebb a gyanúm … de mindegy ez már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!