Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fura lenne “rámozdulni”?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura lenne “rámozdulni”?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Holnap randizom egy lánnyal, akivel korábban randiztunk 3szor, utoljára májusban. Azóta kicsit abbamaradt a kapcsolat. Majd újra elkezdtünk irogatni, és holnap találkozunk. Szerintetek fura lenne “ott folytatni ahol abbahagytunk” vagy kellene neki egy kis idő mire visszaáll a szikra? Ergo lenne értelme közeledni felé, alkalomadtán megfogni a kezét, megpróbálni megcsókolni stb.? 22/f

2023. dec. 13. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Menj rá a mellyére
2023. dec. 13. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha kell neked, mozdulj rá!
2023. dec. 13. 18:21
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Ezek a dolgok maguktol szoktak jönni ahogy a helyzet adja, ahogy izzik a levegő, vagy pont nincs se kémia se semmi aztán semmi.
2023. dec. 13. 18:21
 4/6 anonim ***** válasza:
sztem legyen csók. smárold le. tudni fogja ki az úr!
2023. dec. 13. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerinted erre itt kaphatsz választ?

Majd adja úgyis a szituáció,hiába akarod te le smacizni ha ő még nem.

2023. dec. 14. 11:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Na megvolt tegnap a tali. Jól elvoltunk, nem volt semmi, de jó érzés volt, hogy nem hidegült el. Éreztem rajta, hogy boldog volt, hogy láthat, és nyilván én is nagyon boldog voltam
2023. dec. 15. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!