Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kellett volna reagálnom egy ilyen “hétindító” üzenetre?
Ismerkedési fázis, én a női oldalt képviselem. Szóval nem vagyunk kapcsolatban, de ezek után nem is leszünk, ahogy elintézett.
Már egy ideje nem olyan lelkesedéssel keres mint eddig, az üzeneteit sem szivecskézi, mert megsértődött, hogy nem találkozom vele gyakrabban stb. (…)
A mai napot pedig úgy indította, hogy szép napot, erre válaszoltam, hogy a legszebbet.
Tovább folytatta, hogy nem szép, mert az Anyukája hívta, hogy a szomszéd barátnője önkezével vetett véget az életének.
(Én amúgy sem az Anyukáját, sem a szomszédot nem ismerem, ő pedig nem is ott lakik, ahol az eset történt.)
Írtam, hogy tiszta utat kívánok, de egy keresztény embert ilyet nem tesz, amúgy pedig semmi közöm a sajnálatos történéshez, amúgy pedig dolgoznom kell.
Erre jött a válasz, hogy: Te nagyon egyszerű, b.rom, húzz a p-ba, amúgy is hányingere van tőlem …
Sosem gondoltam, hogy ekkora alpári.
Dehogy szeretek irkálni, 10-9szer élőben, sokkal jobban szeretem.
Ez egy külföldi munka miatt alakult így, igen, munkamániás is vagyok a HIT mellett :)
Mindketten furák vagytok.
Ennyi
"nagyon-nagyon lehúzó&negatív ez a faszi,"
Hát... Inkább te. És totál érzéketlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!