Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kellett volna reagálnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kellett volna reagálnom egy ilyen “hétindító” üzenetre?

Figyelt kérdés

Ismerkedési fázis, én a női oldalt képviselem. Szóval nem vagyunk kapcsolatban, de ezek után nem is leszünk, ahogy elintézett.

Már egy ideje nem olyan lelkesedéssel keres mint eddig, az üzeneteit sem szivecskézi, mert megsértődött, hogy nem találkozom vele gyakrabban stb. (…)

A mai napot pedig úgy indította, hogy szép napot, erre válaszoltam, hogy a legszebbet.

Tovább folytatta, hogy nem szép, mert az Anyukája hívta, hogy a szomszéd barátnője önkezével vetett véget az életének.

(Én amúgy sem az Anyukáját, sem a szomszédot nem ismerem, ő pedig nem is ott lakik, ahol az eset történt.)

Írtam, hogy tiszta utat kívánok, de egy keresztény embert ilyet nem tesz, amúgy pedig semmi közöm a sajnálatos történéshez, amúgy pedig dolgoznom kell.

Erre jött a válasz, hogy: Te nagyon egyszerű, b.rom, húzz a p-ba, amúgy is hányingere van tőlem …

Sosem gondoltam, hogy ekkora alpári.

2023. dec. 11. 14:10
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

~#12

Ha már valakit egy gyász esemény sem ráz meg, ezt arra értem.

2023. dec. 11. 15:12
 22/40 anonim ***** válasza:
35%

Hát egyrészt nem vagytok olyan kapcsolatban egymással, hogy ezt lett volna értelme megosztania veled, másrészt attól még, hogy ezt gondolod nem így illett volna reagálni, hanem mondjuk:

"Bocsáss meg, de úgy érzem mi közöttünk nem olyan a kapcsolat, hogy ezt velem kellene megosztanod. Sajnálom ami anyukád szomszédjával, illetve barátnőjével történt."

2023. dec. 11. 15:13
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan menj el gyónni, a jó Isten nem nézi jó szemmel, hogy semmifajta empátia nincs benned. Imádkozz a lelkéért és tiédért is, hogy a mennybe kerüljön. :)))
2023. dec. 11. 15:14
 24/40 anonim ***** válasza:
83%
A pasival tudok egyetérteni.
2023. dec. 11. 15:18
 25/40 A kérdező kommentje:

Igazad van.

De szerintem akkor is pont így reagált volna, ha azt írom.

Ami az öngyilkosságot illeti, hittől és minden egyébtől függetlenül bűnnek tartom. Ekkora fájdalmat nem lehet okozni a szeretteinknek, plussz nem tudom, kinek milyen kötelessége van, de gyerek, idős szülő stb., őket nem hagyjuk egyedül, nincs az a probléma.

2023. dec. 11. 15:22
 26/40 anonim ***** válasza:
94%

Nem normális beteg állat vagy!

Mindenki maga dönt az életéről, felnőttként kutyának nem tartozol másnak, nem másért élsz hanem magad miatt.

Sajnálatos tény, de az még inkább, hogy senki sem tudta megakadályozni, hogy elvegye a saját életét. A családja hol volt amikor szüksége volt rájuk, hm? Mert ha ze úgy állsz hozzá, hogy mást kell nézni én gondolhatom azt, hogy a családja nem segített neki úgy ahogyan kellett volna.

Amúgy kereszténység szemszögéből nézve bűn, de az Isten hol van amikor nem bánja, hogy a báránykája inkább öngyilkosságot követ el?

Az öngyilkos emberek olyannyira depressziósak, olyannyira nem látják a kiutat, úgy elvannak fáradva, hogy inkább megteszik.

Qrva nagy bátorság és elszántság kell hozzá másik oldaláról nézve.

Nagyon sajnos, hogy úgy döntöttek, de nem KÉNE ELÍTÉLNI őket érte!

Míg nem vagy a helyükben addig inkább fogd be!

Rohadt szemétláda vagy, hányinger.🤮🤮🤮

2023. dec. 11. 15:28
 27/40 anonim ***** válasza:
93%

"Ismerkedési fázis, én a női oldalt képviselem. Szóval nem vagyunk kapcsolatban, de ezek után nem is leszünk, ahogy elintézett."

El lettél intézve, hát ez kész :D

Tegyük kicsit mérlegre a tetteket elfogulatlanúl.

az ő bűnei:

- kevésbé lelkes és nem szívecskézik, mivel terelve vannak a talik egy ideje

a te bűneid:

- az előzményeket nem ismerem, de nekem gyanús hogy egyoldalú kavarás és trükközés lehet ez a talicsökkentgetés, és tuti nincs rendesen lekommunikálva az oka, abból alakult ki az egész sz*ros játszma is (tippre nálad a hiba hiszen ő nem érti és akarná és ezért csökkenti a lelkesedést is már)

- ő keres, erre lerázod tahó szöveggel, munka ide vagy oda

- megoszt egy durva storyt amire te zéró empátiát tanusítasz

- keresztény álerkölcsös kéretlen ítélkezés a valódi emberbaráti szeretet helyett (ez amúgy totál pszichó húzás, a többinél is ez a lelketlen hozzáállás mehet tuti)

- ha jól veszem ki a stílusodból és a leírt dolgokból, gyakorlatilag őt hozod ki mindenben egyoldalúan hibásnak

Szerintem nincs több kérdésem. Menj, gyónj meg hogy bűnös vagy amiért toxikus és negatív és hülye emberekkel ismerkedsz, és amiért hagyod hogy csupa hülye ember vegyen téged körül :D

2023. dec. 11. 15:31
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Hoppá hoppá, bűnnek gondolod? Lássuk. Miért is ismerkedesz te online? Nem kellene már férjnél lenned, és gyerekeket nevelni? Paráznaságot követsz el, ha jól sejtem. Nyilván jönni fogsz magyarázkodni, hogy a kettő nem ugyan az. Annyira bicskanyitogató, hogy a keresztények mint olyan fluidan értelmezik a bibliát. Kiszemezgetik ami tetszik, ami nem, azt meg figyelmen kívül hagyják. Akkor most vagy tarts magad hozzá, vagy ne kérd máson számon.

Hihetetlen, hogy a képzelt mesevilágod ilyen érzéketlenül képes vagy másnak odanyomni az orra alá. Mégha le is szarod, egy sajnálom, részvétem elég lett volna. Meg nyilván mindenért a másik a hibás, de ha ennyire okos vagy, le se kellett volna vele állnod. Szívességet tettél a hapsinak.

2023. dec. 11. 15:42
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
De nem fogod fel még mindig, hogy bármilyen formában sértő papolni az öngyilkossággal kapcsolatban egy ilyen szituban? És ha annyira nincs közöd az anyuka szomszédjához, hogy minimálisan meghallgasd a történetet, akkor az se érdekeljen semmilyen szinten, kit hagyott esetlegesen hátra!
2023. dec. 11. 15:48
 30/40 A kérdező kommentje:

Azt nem értettem, hogy miért kell ezzel indítani a hetet.

Hétfő délelőtt.

Anyukával gondolom amúgy is kivesézték a témát.

Közünk amúgy nem sok van egymáshoz, szinte nem tudok róla semmit.

2023. dec. 11. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!