Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitévő legyek? Romantikázás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? Romantikázás idősebb nőkkel, vagy magány?

Figyelt kérdés

33 éves férfi vagyok, a fiatal nők észre se vesznek, 35 de főleg 40 felett viszont már nyitottabbak rám a nők.

De nyilván egy 45 éves nővel nem igazán van jövőképem (család hasonlók), csak barátnőzés.

Járni velük win win helyzet lenne, mert ő is kap pasit, én is nőt, csak az a baj hogy én családra vágynék, azt meg fiatal nővel lehet alapítani.

2023. dec. 10. 13:47
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
33 vagyok. Vagy velem egykorú vagy nálam fiatalabb nővel tudnám elképzelni a családalapítást. 40 feletti nővel nem nagyon, ez van.
2023. dec. 10. 16:52
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Balázska újabb agymenése :)
2023. dec. 10. 16:54
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem, itt az a gond, hogy azért ápolgatnál idősebb nőket, de fel nem vállalnád, míg a fiatalabbakat kvázi élő inkubátornak tekinted.

Egyszer ismerkedtem egy ilyen pasival, ő akkor 35 volt, én 38. Konkrétan megmondta, hogy szeretőnek kellenék, amíg nem talál valakit, aki elég jó feleség alapanyag. Mondtam, hogy köszi, de nem, amúgy se volt nagy szám. Hát nekem egy éven belül lett teljesértékű kapcsolatom, ő meg azóta is egyedül van. De jobb is, mert aki így tekint a nőkre, nem TÁRSAT akar, akivel jóban-rosszban együtt van, csak konkrét célra kell neki a nő, az ne akarjon családot. Inkább menj el egy spermabankba és garantáltan lesz utódod. Már ha valóban termékeny vagy, de simán kiderülhet, hogy mégsem... 😉

2023. dec. 10. 16:59
 44/45 A kérdező kommentje:

Egy szóval se írtam hogy nem vállalnám fel a 40 éves barátnőt. Csak vele kevésbé lehet jövőképem, ennyi.

Lehet úgy fogalmazni hogy inkubátornak tekintem őket, én meg simán csak szeretnék már családot alapítani, ennyi.

2023. dec. 10. 17:00
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

"Tök normális apa lennék"

Ezt nem tudhatod. Vagy úgy érted, hogy a gyerek a te életedet alig érintené, csak kényszerhobbit csinálnál vele egy nőnek, hogy elmondhasd, van utódod?

2023. dec. 10. 17:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!