Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
!Ilyenkor mi a teendő?
Igazából ez a te életed.
Addig tartson, ameddig te is és a férfi is pluszt tud hozzáadni a kapcsolathoz.
Én 37 éves vagyok és 17 éves lánnyal vagyok együtt.
A legfontosabb, hogy ne engedd, hogy a külvilág tagjai beleszóljanak.
A dolog eleve morálisan megkérdőjelezhető, de probálok tanácsot adni.
Az ilyennek általában sohasincs jó vége, de persze lehetsz kivétel. Az a kérdés, hogy neked ez így jó-e? Ha neked megfelel, hogy csak szerető vagy akkor nyomjátok tovább.
Ha több kell mint csak szerető akkor mondd meg, hogy dobja a barátnőjét érted, mert neked több kell.
De ha az én tanácsomra hallgatsz akkor offold a dolgot, fiatal vagy nagyon ehhez, és szerintem ez nem tartozik a legegészségesebb kapcsolatok közé.
jó az a #hűség... :D
Hozzád pont annyira lesz hűséges, mint a mostanihoz. Mondjuk meg is érdemelnéd.
elkezdtünk... :D
Hát, látszik az a 16 év.
Nagyon buta a lány…
Ha már igaz a story, egy ideje itt kérdezősködii, nemtudtok elmagyarázni…
Két dolog:
- Nem szoktam ilyet mondani, de remélem, hogy visszakapod egyszer az élettől azt az ocsmányságot, amit csinálsz. Még tudod is, hogy barátnője van, undorító...
- Nem kell hozzá sok idő, hogy téged is lecseréljen.
Semmi teendod nincs csak egy buta naiv kislány vagy akit kihasznal egy érzelmileg deviáns korosztalyaban valószínűleg nem feltétlen sikeres idióta.
Itt egyedül a párja az aki sajnálni való mert két gyökér a háta mögött patkanykodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!