Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » !Ilyenkor mi a teendő?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

!Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, tudom el leszek ítélve. 16 éves vagyok és kavarok egy 31 éves sráccal. Azonban neki barátnője van 12 éve, de már beleunt és már nem érez úgy plusz munka miatt eltávolodtak egymástól így nálam keresi a vigaszt. Nagyon jó vele, eleinte csak barátság volt extrákkal de elkezdtünk egymás iránt sokkal többet érezni...Ilyenkor mi a teendő?

2023. júl. 25. 11:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

úgy értem, hiába magyarázol neki, hogy ez rossz ötlet.

De már hetente 1-2x rakja fel hasonló kérdést, nem lép túl rajta.

2023. júl. 25. 14:08
 12/14 anonim válasza:
35%
És miket szoktatok az ágyban csinálni?
2023. júl. 25. 14:31
 13/14 Mendy98 ***** válasza:
100%

Figyelj, én nem itéllek el, mivel közeli ismerősöm volt ilyen helyzetben és végig néztem a vívódását.

Viszont azt kell mondjam, hogy ez nagyon nem jó dolog és ha valójában annyira rossz lenne a feleségevel akkor már elhagyta volna és ha tisztességes lenne nem szeretőt tartana.

Elhagyni nem fogja, tehát ebben hosszú távon csak szenvedni fogsz majd egy idő után padlóra esni.

A saját érdekében, inkább lépj ki ebből.

Ha érdekel az ismerősöm sztorija meg tanácsok, észrevételek, írj üzenetet nyugodtan.

2023. júl. 25. 16:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor az a teendő, hogy kilépsz. Melletted is ugyanígy lenne valaki pluszban, mit gondolsz,te annyival különlegesebb vagy mint a barátnője akivel 12 évet lehúzott? Őszintén sajnálom a csajt. Mellesleg ha szakítanak is, és a pasi téged választ, ( de tuti csak üríteni vagy jó,ne haragudj ) te nagyon gyerek vagy egy ennyi idős (balek) férfihoz. Egyetlen megoldás ha kiszállsz, ebből sehogy sem jössz ki jól.
2023. aug. 3. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!