Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nektek is red flag lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nektek is red flag lenne ez a csaj?

Figyelt kérdés

Elmentünk randizni, melóból ismerem, mindketten egyetemisták vagyunk és egy helyen melózunk. Gondoltam baj nem lehet. A beszélgetés egy pontján megkérdeztem, hogy szerinte milyen egy jó péntek este (ilyen randi téma ötletek gyűjtésben láttam) azt mondta, hogy erre nagyon sok opció van, de maradjunk most ennél a téli időszaknál. És akkor elkezdte sorolni, hogy egy kényelmes pizsama, és egy izgalmas könyv, vagy egy csajos buli, ahogy mindenki kellemesen becsiccsent, de semmi durva, és táncolnak meg énekelnek egész éjszaka, vagy például egy romantikus adventi vásárban andalgás forralt borral és kürtöskaláccsal. Félig nevetve kérdezte hogy “folytassam?”.

Nektek ez nem lenne egy hatalmas felkijáltójel vagy valami, hogy nem normális? Szerintetek ebből még hete esetleg valami??

2023. dec. 9. 16:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
Ezekben semmiféle "red flag" nincs, teljesen jó programok.
2023. dec. 9. 16:27
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen átlagos normális lánynak tűnik. Barátnők,andalgás szerelemmel, téli dolgok.olvasas külön jó pont

Fogalmam sincs milyen választ vártál

2023. dec. 9. 16:29
 13/17 anonim ***** válasza:
94%
Ez nektek is red flag lenne ez a srác?
2023. dec. 9. 16:31
 14/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem, sőt értékelném, hogy ennyi ötlete van hirtelen. Azt jelenti, hogy nem az otthon unatkozó típus.
2023. dec. 9. 16:50
 15/17 anonim ***** válasza:
93%

Hát igen, hatalmas red flag nekem is. A mai lányok ahelyett, hogy drogoznának, rib*nckodnának otthon filmeznek, olvasnak és programokat szerveznek.

Viccet félretéve, nem hittem, hogy ilyent fogok én ma olvasni.

2023. dec. 9. 18:06
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye vagy... inkább mutasd be nekem. :D
2023. dec. 11. 14:44
 17/17 anonim válasza:
89%
Keresem a redflaget, de ebben a kérdésben a redflag az, hogy szerinted ez redflag, kedves Kérdező.
2023. dec. 11. 14:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!