Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A többség azért elfogadja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A többség azért elfogadja, hogy a blackpillben van igazság?

Figyelt kérdés
2023. dec. 7. 10:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

9, öhm, nem, nem ezt írtam.

Emberünk szeret pl társasjátékozni.

Elmegy társasjátékos estekre mert... szeret társasjátékozni.

Egy nő elmegy a társasjátékestre, mert.. szeret társasjátékozni.

Leülnek és játszanak. Kitalálod miért? Igen, mert szeretnek társasjátékozni.

Beszélgetnek, elvére miért ne tennék. Megismerik egymást. Rájönnek, hgoy egy cosmó közös van bennük és az est után tartják a kapcsolatot tovább, egyre inkább megismerik egymást.

Ez eddig nem feltételez semmiféle romantikus vagy szexuális vonzalmat, ez egyszerű emberi kapcsolat.

És akkor eljutnak odáig, hgoy megkedvelték egymást úgy, hogy amúgy eredetileg nem szándékoztak párkapcsolatilag gondolkodni egyáltalán, nemhogy egymásról.

Oszt mehet a randi, stb...

És itt jön be a képbe az, hogy sok frusztrált férfi ha meglát egy nőt BÁRMILYEN környezetben, azonnal úg gondol rá, mint potenciális romantikus/szexuális kapcsolat. Nyilvánvalóan eszerint is fog viselkedni és a nő eszerint is fogja elbírálni a közeledését. Ilyen helyzetben valóban esélye sincs a két embernek megismerni egymás személyiségét az első filter előtt.

2023. dec. 7. 11:45
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

Biztos van benne igazság.

De én egy csúnya lánnyal randiztam egyszer és szerelem kapcsolat lett belőle.

Csak azt akartam tőle tiztáztuk is hogy nem rendes kapcsolat csak szex és megy mindenki dolgára.

Rövid fiús haj, kicsi lógós cici.

Össze vissza álltak a fogai.

Mégis beleszerettem.

Amúgy egy normális kedves házias gondoskodó nő volt.

Talán pont ilyen dolgokkal kompenzált a kinézete miatt.

2023. dec. 7. 12:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezert irom mindig, hogy az incelek nem tudnak ismerkedni, es minden tevekenyseget kidobott idonek tekintenek, aminek nem a szuzesseg elvesztese a celja.
2023. dec. 7. 16:10
 14/16 anonim ***** válasza:
27%

Visszatekintve, a nokkel valo foglalkozas a kidobott ido :)

A mai generacio annyival jar jobban, hogy elottuk az internet, es mar fiatalon blackpill-tudatuak lehetnek, es nem kell a noknel feleslegesen pitizni.

39F incel

2023. dec. 7. 23:37
 15/16 anonim ***** válasza:
71%

"kicsi lógós cici"

Ha meg nem nézel ki modellnek, így beszélnek majd rólad a neten. Ez is benne van a pirulában?

2023. dec. 7. 23:40
 16/16 anonim ***** válasza:
15???
2023. dec. 8. 07:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!