Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még rajtam kívül olyan, aki az online ismerkedést siralmasnak tartja? (Nem a nemek arányára vagy matchekre gondolok)
Van itt még élő ember, aki feltudja fogni, hogy nem fogok 0-24-ben irkálni vele, amikor még csak ismerkedünk? Fel nem foghatom valakinek hogyan van annyi ideje, hogy random emberekkel írogasson hetekig akár, azt meg pláne nem értem, amikor 3-4 nap után elhívom randizni, akkor a randi után már egyből sűrűbben kellene valami érthetetlen oknál fogva írnom neki. Én baromira nem szeretek chatelni, szerintem szánalmasan sz*r és a hangüzik sem sokkal jobbak, bár értékelni szoktam azért, ha valaki legalább annyira képes. Nem nem leszek 1-2 db randi után szerelmes, mi ez Netflix? Menj má ki füvet legelni vagy valami!!!!!!! Nagyon unom már ezt a hozzáállást, az ilyen egy tízes skálán vajon mennyire unatkozhat otthon? Vagy ez valami függőség? Nekem van ezen kívül is életem, ha senkit nem zavar.
Akinek hasonlóan elege van ebből az hol talált normális embereket, akik nem elmebetegek? Nem is akarok jobban belemenni inkább, hogy némelyik ember viselkedése mire emlékeztet inkább...
19-es Nyilván élőben az igazi, de ha olyan a baráti köröd, hogy nincsenek lányok, olyan helyre jársz dolgozni, ahol ugyanez a helyzet, akkor sajnos meg vagy lőve.Kondizni jártam még akkoriban,de ott nem akartam egyáltalán ismerkedni. Volt aki jött beszélgetni, de nem igazán voltam vevő rá.
Egy időben a gyerekkori barátom, barátnője is próbált keríteni, de neki meg kicsit nem százas barátnői voltak.Próbáltam szórakozóhelyekre járni és kimozdulni, de az se volt az én világom, ez viszont bejött.
De hamar ki lehet égni az ismerkedéstől.
14.voltam
"Élőben az igazi. Bár gondolom, nem mindegy, hol él az ember."
Pontosan.
Vidéken élek, itt sosem volt könnyű, most, 30 fölött pedig szinte már lehetetlen. Nős apukák mindenütt vagy az a réteg, akik okkal nem kellenek semmilyen nőnek. Utóbbi kapcsán megjegyzem, errefelé egész helyes, normális nők is olyan férfiakkal vannak együtt (jobb híján, mert nem akarnak gyerek nélkül, magányosan megöregedni), hogy elsírom magam, szóval el lehet képzelni, milyenek azok, akik nem kellenek...
"Utóbbi kapcsán megjegyzem, errefelé egész helyes, normális nők is olyan férfiakkal vannak együtt (jobb híján, mert nem akarnak gyerek nélkül, magányosan megöregedni), hogy elsírom magam, szóval el lehet képzelni, milyenek azok, akik nem kellenek..."
A magyar realitás, én is így tapasztaltam ezt.
Viszont arra ügyelj hogy az itteni feminácik előtt ezt nehogy leírd, mert egyből meglincselnek érte. Szerintük minden nő csodás, értékes főleg 30 felett teljesedik ki, jár neki a herceg és talál is csodás kapcsolatot olyat amilyen szeretne és boldogan él amíg meg nem hal. Meg hogy rendben van 40 felett szülni, meg hogy inkább vannak egymagukban de nem állnak össze bárkivel :D Bődületes ostobaságokat bírnak összehordani, leöntve cukormázas habos hányadék mázzal, ami csillog villog de full gyomorforgató agresszív kamu és vágyalapú vetítés a valódi esszenciája.
Szóval részemről köszönöm 22-es, szerintem is sokkal realistább amit te látsz. Főleg mivel én is ezt látom magam körül, annyi hogy szerintem mindkét oldal lestraptált már 30-ra sokszor, férfi és női egyaránt. Testileg és lelkileg is, tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!