Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt még rajtam kívül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még rajtam kívül olyan, aki az online ismerkedést siralmasnak tartja? (Nem a nemek arányára vagy matchekre gondolok)

Figyelt kérdés

Van itt még élő ember, aki feltudja fogni, hogy nem fogok 0-24-ben irkálni vele, amikor még csak ismerkedünk? Fel nem foghatom valakinek hogyan van annyi ideje, hogy random emberekkel írogasson hetekig akár, azt meg pláne nem értem, amikor 3-4 nap után elhívom randizni, akkor a randi után már egyből sűrűbben kellene valami érthetetlen oknál fogva írnom neki. Én baromira nem szeretek chatelni, szerintem szánalmasan sz*r és a hangüzik sem sokkal jobbak, bár értékelni szoktam azért, ha valaki legalább annyira képes. Nem nem leszek 1-2 db randi után szerelmes, mi ez Netflix? Menj má ki füvet legelni vagy valami!!!!!!! Nagyon unom már ezt a hozzáállást, az ilyen egy tízes skálán vajon mennyire unatkozhat otthon? Vagy ez valami függőség? Nekem van ezen kívül is életem, ha senkit nem zavar.

Akinek hasonlóan elege van ebből az hol talált normális embereket, akik nem elmebetegek? Nem is akarok jobban belemenni inkább, hogy némelyik ember viselkedése mire emlékeztet inkább...

2023. dec. 3. 21:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%
Hu, de felhuzott valaki. Szerintem te nem a sajat korosztalyodban ismerkedsz, ez a baj.
2023. dec. 3. 21:52
 2/26 anonim ***** válasza:
71%
Attól még mert neked nem fér bele, nem elmebeteg a másik.
2023. dec. 3. 21:54
 3/26 anonim ***** válasza:
55%
1 héten belüli első randit szeretnék ilyen appon. Azzal a feltétellel, hogy telefonon diskuráljunk előtte legalább napi 1 órát egy munka utáni időpontban. Ott eldől, hogy van-e értelme energiát feccolni a találkozóba.
2023. dec. 3. 21:55
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbben amúgy is azért vannak fent társkeresőn mert unatkoznak.
2023. dec. 3. 21:57
 5/26 anonim ***** válasza:
92%

Jelen 🙋🏻‍♀️

Igen, imádom ezt is, amikor behisztiznek, hogy nincs írogatás megállás nélkül.

Van az a kategória is, aki viszont nulla írogatás után elvárná, hogy azonnal találkozzunk, ugorjak, legyek rugalmas, mert neki már elege van az időhúzásból.

A találkozások meg szánalmas erőlködések, sok kínos csenddel vagy állásinterjú jelleggel.

Utálom az egészet! Mindig is megvolt róla a véleményem, sokáig tartózkodtam is tőle. De sajnos az a helyzet, hogy élőben nekem semmi lehetőségem, esélyem ismerkedni.

2023. dec. 3. 22:00
 6/26 A kérdező kommentje:
#1: Hát 24 éves vagyok... Most hány évesekkel kelljen ismerkednem? Nem kukáztam soha senki a kora miatt, egyszer randiztam egy 26 éves nővel, aki az exéhez hasonlítgatott, hogy ő félnapos programokra vitte el stb, ezt a randit bármikor munka után le lehet zavarni, nem is érti miért hétvégére raktam...
 7/26 anonim ***** válasza:
58%

Amikor meg nem hívtam valakt rögtön randizni (pont nem volt pénzem, de nem akartam bevallani, mert később lett - ja, igen, ilyen is volt, hogy valakinek bevallottam, és elküldött a francba, sőt, leselyemfiúzott, pedig azóta kaptam fizetést és minden jó...), összejött mással.

Azt kéne felfognod, nagyokos, hogy bennünk van a félelem, hogy ha nem tartjuk a kapcsolatot, akkor összejössz mással. A nő bármikor szabadon váltogathat. Volt olyan nő, hogy elkezdtünk ismerkedni, és 2 nap után eltűnt, majd mikor rákérdeztem, 10 nappal később bevallotta, hogy ja, amúgy összejött valakivel, szóval ez neki már nem aktuális. Tisztára, mint valami albérletkeresés. Találtam jobbat, nem érdekel már! :D

8/26 anonim ***** válasza:
0%
Jaa, hogy te vagy a pasi. Durva..
2023. dec. 3. 22:05
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Még szép,hogy siralmas,de hát a 21. században leginkább evvan 😎

Néhány kolléganőmmel, meg egyetemi évfolyamtársammal mondjuk kavartam,de jellemzően leginkább a netes appokat tolja mindenki. Még baráti társaságon belül volt egy-két afférom,de azok annyira nem sültek el jól.

Na de a netre visszatérve, hát tényleg elég szar a helyzet, mindegy milyen nemű vagy sztem. Csajban is van ez a 0-24ben megállás nélkül írogató, a másik véglet meg akinek napokat kell várni az egyszavas válaszaira, gondolom férfiak közt is akadnak ilyen néma leventék😐

Azt mondjuk nem bánom, ha valaki mielőbb találkozni akar, mert amíg odáig nem jutunk el, nem tudok lelkesedni, úgyis minden élőben dől el, de ott is kell azért több találkozó, mire komolyabb érzelmek kialakulhatnak,de ez nem mindenkinek van türelme kivárni.

Hát a romkomok,netflix és társai sokat rontottak a helyzeten,ez is okozhatja, h a többség már az első perctől szerelmes akar lenni, és a másiktól is ezt várja.

Leginkább a türelmetlenséggel találkozom, aminek kétféle kimenetele lehet, az egyik,h a lány elkezd nagyon nyomulni,és kikerget a világból ,a másik meg, amikor 1-2 találkozó után még nem vagyok szerelmes a csajba,akkor beközli, h ha ennyi idő alatt nem alakult ki, akkor inkább keres mást,akivel hamarabb megvan, mintha valami verseny lenne, vagy rohanás az élet.🏃

2023. dec. 3. 22:20
 10/26 anonim ***** válasza:
91%
Találkoztál most, vagy ismerkedsz valakivel aki felhúzott, mert így viselkedik? Ha nem jött össze még a randi akkor mi az oka?
2023. dec. 3. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!