Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt még rajtam kívül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még rajtam kívül olyan, aki az online ismerkedést siralmasnak tartja? (Nem a nemek arányára vagy matchekre gondolok)

Figyelt kérdés

Van itt még élő ember, aki feltudja fogni, hogy nem fogok 0-24-ben irkálni vele, amikor még csak ismerkedünk? Fel nem foghatom valakinek hogyan van annyi ideje, hogy random emberekkel írogasson hetekig akár, azt meg pláne nem értem, amikor 3-4 nap után elhívom randizni, akkor a randi után már egyből sűrűbben kellene valami érthetetlen oknál fogva írnom neki. Én baromira nem szeretek chatelni, szerintem szánalmasan sz*r és a hangüzik sem sokkal jobbak, bár értékelni szoktam azért, ha valaki legalább annyira képes. Nem nem leszek 1-2 db randi után szerelmes, mi ez Netflix? Menj má ki füvet legelni vagy valami!!!!!!! Nagyon unom már ezt a hozzáállást, az ilyen egy tízes skálán vajon mennyire unatkozhat otthon? Vagy ez valami függőség? Nekem van ezen kívül is életem, ha senkit nem zavar.

Akinek hasonlóan elege van ebből az hol talált normális embereket, akik nem elmebetegek? Nem is akarok jobban belemenni inkább, hogy némelyik ember viselkedése mire emlékeztet inkább...

2023. dec. 3. 21:49
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

"Leginkább a türelmetlenséggel találkozom, aminek kétféle kimenetele lehet, az egyik,h a lány elkezd nagyon nyomulni,és kikerget a világból ,a másik meg, amikor 1-2 találkozó után még nem vagyok szerelmes a csajba,akkor beközli, h ha ennyi idő alatt nem alakult ki, akkor inkább keres mást,akivel hamarabb megvan, mintha valami verseny lenne, vagy rohanás az élet.🏃"

Na én pontosan erre gondolok! Most ha már komoly kapcsolatot akarsz, akkor legalább odaírhatnád hogy valami olyan csávóval akinek nincsen semmi élete és munkája, mert akkor biztos lesz ideje erre!

2023. dec. 3. 22:26
 12/26 anonim ***** válasza:
69%

Az a baj az online ismerkedéssel, hogy gyakorlatilag az olyan lányok is, akikhez élőben egy átlag pasi bottal sem érne hozzá Tinderen 100 számra kapják a lájkokat.

Most láttam Reddit-en egy posztot, egy férfi felhasználó csinált egy kamu női profilt egy nagyon durván kövér lány képeivel egy Budapesthez hasonló méretű városban (2,2 milliós lakosú város volt) vett prémiumot, hogy lássa a lájkokat, egy óra alatt 588 lájkja volt.

Egy átlagos férfi ennyit soha az életben nem kapna.

Most próbáld meg felvenni a versenyt ilyen konkurencia mellett, gyakorlatilag nagy eséllyel a hozzád való lány ott van Tinderen, te jobbra is húztad, de neki az életben nem fog megjelenni a profilod hiába lennél neki te is szimpatikus annyi másik ember akarja megismerni.

2023. dec. 3. 22:35
 13/26 A kérdező kommentje:

#10: Passz, általában az a két véglet van, hogy egyszer csak nem ír vissza vagy az, hogy elbeszélgetünk és megkérdezem lenne-e kedve meginni valamit velem, ő meg megírja, hogy igen.

Amúgy meg mostanában kb csak NPC csajokba futok bele. MINDENKINEK kb az első három kérdése között szerepel az, hogy "Mivel foglalkozol?". PONTOSAN UGYANEZEKKEL a szavakkal és írásképpel!!!!!!!! Én erre leírom, hogy mit, ők meg erre vagy azt válaszolják, hogy "De menőőő" vagy azt hogy "Na az nagyon menő!" Ez mi ha nem elég ahhoz, hogy valakit az ŐRÜLETBE KERGESSEN?🤬 Nem elég, hogy speedrunnolni akarja az egészet, hogy rögtön ilyenekkel indít, még full ugyanazt írja mint mindenki más?🤮

2023. dec. 3. 22:36
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Megnyugtatlak, 10 éve is siralmas volt.

A barátnőm társkeresőn ismertem meg, de ő előtte totál leszartam a pár keresést. Teljesen beleuntam. 100.alkalommal feltenni ugyanazokat a kérdéseket, mindig csak én erőlködjek, hogy legyen valami kommunikáció.

Amikor én fent voltam ilyen oldalon nagyon régen, akkor már az volt a rendszerem, hogy ha erőlködni kell, vagy ilyen gyökér válaszokat ad, akkor kuka.

Volt akivel elmentem randira. Kínszenvedés volt a 90%.

33/F

2023. dec. 3. 23:51
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
#14 Sajnos.pont ugyan ez van most is. Legalábbis én is ezt élem meg. Barátnődet hogy ismerted meg végül? Adj reményt! :D
2023. dec. 4. 00:02
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nézegettem a képeket és a legtöbb lánynak ilyen tucat képe volt,rommá voltak sminkelve meg filterezve, neki meg csak egy egyszerű képe volt fent. Beszéltünk, utána 2 hétig nem válaszolt, mert a bolt fele lebetegedett és túlóráztatták.

Amúgy amikor pár napig nem válaszolt, akkor úgy voltam, hogy "na erre is keresztet vethetek".

2023. dec. 4. 00:11
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"diskuráljunk előtte legalább napi 1 órát "

Én biztos nem fogok senkinek napi egy órát írni egy héten keresztül feleslegesen.

2023. dec. 4. 01:18
 18/26 anonim ***** válasza:
85%

"egy óra alatt 588 lájkja volt."

Talán le kéne szokni arról a padikbak, hogy mindenkit válogatás nélkül lájkolnak. Sokkal kezelhetobb és jobb lenne a helyzet mindenkinek. Nem igen lehet komolyan venni ezeket a lájkokat, mikor tudod, hogy másik 3 ezer csajt is lájkolt.

2023. dec. 4. 01:22
 19/26 anonim ***** válasza:
85%

Én is annak tartom, soha eszembe nem jutott volna így ismerkedni. Élőben az igazi. Bár gondolom, nem mindegy, hol él az ember. Nekem sosem volt ezzel problémám.

N

2023. dec. 4. 07:55
 20/26 A kérdező kommentje:

#14: Igazából már semmi kedvem sincs hozzá nekem sem, full inger szegény az egész, ha engem kérdezel. Pedig a cél nálam is egy kapcsolat lenne.

Meg igazából kit érdekel, hogy mit akarok? Nyilván senkit, mert arra eddig kb 2 db lány kérdezett rá, a többi full lesz*rta, hogy én amúgy minek írok neki vagy minek hívom randira.🙄 Aztán azokól a próbálkozásokból se lett semmi.

#17: Hát én sem, meg egy vadidegennel, még telefonálni se meg semmit nem tudsz napi 1 órán keresztül, hagyjuk már. Ha taliztok az más, de hogy az legyen az előfeltétele, hogy ilyen beteg mód rá legyek kattanva, az tökre nem reális szerintem.

2023. dec. 4. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!