Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az àt kell gondolnia, időre van szüksége klisék azok legtöbbször a nemet jelentik?
Nem pàrkapcsoalt hanem csak 2 randi után. Vagy miért mondhatta ezeket ? Én vàrok, nem erről van szó csak nem igazán értem.
33N 35 F ha ez számít
Ezt meg lehet mondani ha amiatt mert nincs túl az exen stb vagy ha azt mondaná mást vàlasztott màs kell neki az is teljesen korrekt.
De húzni az időt a nagy semmire aztán meg karàcsonykor maradhatok 100% ban egyedül …..
Nemtudom. Nem sikerültek rosszul a randik lehet mások miatt , mármint vannak másik jelöltek….
Szerintem ez egy egyértelmű jel!
Én eddig akivel találkoztam, ismerkedtem, randiztam stb. egyet se tudtam levakarni magamról, persze nem egyből szex lett belőle nyilván, de amelyik hasonlókat mondott, mint neked a csaj, azokból sosem lett semmi.
Ha valaki akar tőled valamit (szex, és utána párkapcsolat), annak nem kell semennyi idő, hogy ezt átgondolja, mert az emberek érzelem alapján működnek. Ezek nem tudatos döntések, de ha valakinek közömbös vagy, akkor ez már nem igaz, akkor simán hitegethet, és utána leszar, aztán szevasz.
Nah igen de èn vagyok a nő.
És nem magamra èrtem, hogy vannnak màs jelöltek hanem neki és esetleg amiatt bizonytalan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!