Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megtegyem az első lépést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtegyem az első lépést?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az iskolában, akivel már kb. egy éve szemezgetünk, de még nem jött oda hozzám soha, pedig lett volna alkalma rá.

Sajnos nincs közös ismerősünk, és nem is egy szakon vagyunk, valamint soha nem beszéltünk még, a folyosón szoktam látni, de a lényeg, hogy valahogyan megtudakoltam a nevét. Ő viszont ugye egyáltalán nem tudja az enyém.

Bekövessem ennek ellenére Instagramon? Nem túl creepy, hogy így a semmiből megtudtam a nevét és még ráadásul be is követem? Vagy várjak hátha kezdeményez élőben vagy mit tegyek? Vagy en kezdeményezzek nőként is akár?

Tartok attól, hogy nem követ vissza és utána kínos lesz összefutni.

2023. dec. 1. 22:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
Tedd meg ha ennyire nem bírsz magaddal, majd meglátod, hogy ráfázol.
2023. dec. 24. 09:09
 12/19 anonim ***** válasza:
56%
Miért fázna rá a kérdező? Maximum tanul belőle, ha negatív lesz a kimenetele.
2023. dec. 26. 22:36
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

Kövesd nyugodtan az Instán. Nem lesz kínos semmi. Lehet ő azt hiszi, hogy esélytelen nálad.

Amúgy én kérnék tőle segítséget a tanulásban.

2024. jan. 6. 00:18
 14/19 anonim ***** válasza:
53%

"már kb. egy éve szemezgetünk, de még nem jött oda hozzám soha, pedig lett volna alkalma rá."

Akkor nem akar tőled semmit.

Szemezz mással.

2024. jan. 7. 00:16
 15/19 anonim ***** válasza:

Tedd meg. Vagy ne.

Nem tudom.

2024. jan. 7. 02:03
 16/19 anonim ***** válasza:
61%

Már február lesz és nem történt semmi. Így szerintem nem tetszel te neki annyira. Na de én tőlem tedd meg az első lépést.

(Ha írkál veled a jövőben, de szemtől szemben kerül akkor szégyell.)

2024. jan. 18. 16:52
 17/19 A kérdező kommentje:
Vizsgaidoszak van
2024. jan. 18. 17:10
 18/19 anonim ***** válasza:
82%
Én nem tenném, mert ha ő nem lép akkor vagy valami betoji kisfiú, párja van, szexelget össze-vissza, vagy egyáltalán nem tetszem neki.
2024. febr. 2. 11:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Ne hiszen nem kölcsönös az érzés.
2024. máj. 16. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!