Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudom eldönteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom eldönteni egy fèrfiról a randin,hogy roma e vagy sem ?

Figyelt kérdés

Leszögezem nem vagyok rasszista, nem emiatt kérdezem. De ismerkedek egy férfival és bár nem az a tipikus roma akikről a sztereotípiák szólnak de van benne valami fura. És ezt nemtudom hova tenni. Csak szeretném tudni az igazat vele kapcsolatban.

Szóval ezt honnan/ miből tudom meg, hogy roma e? Nemcsak külső jegyek alapján.

2023. nov. 29. 12:15
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
10 Nem averzió, csak èrdekelne a dolog.
2023. nov. 29. 14:26
 12/22 anonim ***** válasza:
62%

Ha a külsejéről nem is feltétlen látszik, hogy cigány (én is ismerek olyat, akiről KÜLSŐ alapján meg nem mondjátok), de a szokásairól, viselkedéséről messziről ordít, hogy az. Nem egy kultúra, nem kéne vegyülni.

Hát látod, hogy a cigány még a cigánytól is lop, meg a cigány a cigányt is ugyanúgy megöli ha arról van szó. A kivétel nagyon kevés, ők dolgoznak is, de alapvető hagyományaikat ők sem tudják a hátuk mögött hagyni. Ez van.

A cigányok nem magyarok. Csak magyar állampolgárok maximum. Ha én elmegyek Amerikába, vagy Afrikába, vagy Kínába, én nem leszek se amerikai, se afrikai, se kínai, max csak amerikai, afrikai vagy kínai állampolgár.

Én lebeszélnélek róla, de te döntesz. A saját életét mindenki úgy cseszi el, ahogy akarja.

2023. nov. 29. 15:04
 13/22 A kérdező kommentje:
12 Épp ez az,hogy fordítva van mint írod. A viselkedése, stílusa alapjàn abszolút nem romàs de a külsejében van valami fura.
2023. nov. 29. 15:31
 14/22 anonim ***** válasza:
62%

Akkor sem egy kultúra, és a különbség érződni fog előbb vagy utóbb.

Még egyszer, te döntesz. Bár ha már kiírtad a kérdést, akkor kételyeid vannak, és az akkor a "kapcsolat" már eleve rosszul indul.

Hanyagold.

2023. nov. 29. 15:33
 15/22 A kérdező kommentje:
14 A kapcsolat nem ezen múlik csak jólenne tudnom az igazat.
2023. nov. 29. 15:44
 16/22 anonim ***** válasza:
50%
És nekünk ezt honnan kéne tudnunk te lány? :D
2023. nov. 29. 15:46
 17/22 anonim ***** válasza:
30%
Vedd fel a kapcsolatot német neonácikkal, ők professzionális módszerekkel kiderítik, ki zsidó, ki cigány, ki árja.
2023. nov. 29. 17:53
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ha cigó ha nem rossz érzéseket kelt benned és az nem jó úgyhogy inkább ne ismerkedj vele tovább.
2023. nov. 29. 18:19
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Behalok a 7-esen, ha sötétbarna hajú, akkor roma. Kb. a magyar férfiak 80%-a. :DDD
2023. nov. 29. 19:19
 20/22 anonim ***** válasza:
Mi furcsa van benne? Ezt jó lenne tudni.
2023. nov. 29. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!