Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minek a legjobb oldaladat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek a legjobb oldaladat mutatni mikor úgyis kiderül, hogy senki sem tökéletes?

Figyelt kérdés
Szerintem fárasztó állandóan jobbnak mutatni magunkat, mint akik vagyunk.
2023. nov. 27. 12:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
9%

Mert ez kell a nőknek, belehazudni a pofájukba!

Én, bár sosem voltam nős, mindig viselek arany karikagyűrűt, és mindig megmondom, hogy nem kell gyerek, sem feleség, csak szerető. Anyámba vagyok küldve 100-ból 99X.

Haverom meg, bevágja a gyerekülést a csomag tartóba, a gyűrűt a zsebbe, és máris talál csajt.

Nem kell az őszinteség a népnek. Mint ahogy te sem vennéd meg a terméket a boltban, ami nem hazudja, hogy cukormentes, hogy bio, hogy 20 centis farkad lesz tőle, hogy kinő a hajad, hogy leöli a baktériumok 110%-át, hogy ez a Japán hegyek között készült egy 1430-as évekbeli ősi műhelyben,...

2023. nov. 27. 12:35
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
11, há' jó hülye vagy:D
2023. nov. 27. 12:46
 13/25 anonim ***** válasza:
68%

11

Nehéz az élet autistaként, mi? :D

2023. nov. 27. 12:48
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked ez úgy jön le, hogy jaj de fárasztó és minek hazudni akkor:

Vagy tényleg túlzásbaviszed a dolgot, és olyan szintű dolgokat csinálsz amit már tényleg még a szerelemre se lehet fogni

Vagy nem is vagy igazán szerelmes/ nem is tetszik igazán a másik

Vagy hiányzik a génjeidből az a hatalmas evolúciós előny, hogy ha tetszik egy ellenkező nemű egyed akkor a saját magad jobb verziója legyél

Sok szerelmes férfi naponta 2szer borotválkozik, jóval kevesebb alkoholt fogyaszt, bókol sokat a kedvesének.

Sok szerelmes nő még többet is szexelne és többször is szopná le a kedvesét mint ahánszor ő igényelné, sokkal kevesebbszer hisztizik.

Ezeket nem azért csinálják mert ilyen számító férgek. Hanem mert ez az evolúciós késztetés. És bár sokszor kiábrándító amit a rózsaszín köd után kapsz. Azért legyél hálás ennek, mert ha Evolúció tatánk nem mozgatná ilyen jól a szálakat, akkor lehet már rég kihaltunk volna

2023. nov. 27. 13:00
 15/25 anonim ***** válasza:

Én azért árnyalnám ezt a dolgot.

A szerelem nagyon sok embernek elrontja az életét, mivel ha a szerelem mellé nincs kellő racionalitás, akkor a rózsaszín köd alatt összeházasodsz, ne adj isten gyereket vállalsz egy olyan személlyel, akivel valójában nem is annyira passzol a személyiségetek, és ez x év után mikor már nincs a rózsaszín köd, akkor jön ki, és végeredményben odavezet, hogy el lesz b@szva az életetek és a gyereké is.

Az evolúció elsődleges célja a szaporodás, és csak másodlagos a fejlődés, pontosan ezért is van, hogy sokan a mélyszegénységbe szülnek 8 gyereket, mivel annyira egyszerű emberek, hogy csak a szaporodási ösztön hajtja őket.

2023. nov. 27. 14:40
 16/25 anonim ***** válasza:
27%
Mit sz6ólnál, ha a csaj edzőteremből, csöpő hajjal, megizzadva, tréning ruhában, smink és minden nélkül esne be a randira? hisszen minek törje magát, ez is ő.
2023. nov. 27. 14:47
 17/25 A kérdező kommentje:
Az teljesen rendben, ha valaki ad magára. Nem csak randi előtt, de akkor is adok magamra, ha elmegyek valahova, alap a fürdés, a fogmosás, a tiszta ruha, normális hajviselet én főként az interakciókra értettem a kérdést, hogy miért ne adhatom elő azt az énemet amit szeretnék. Engem soha nem húz le senki, hogyha nem bántóak a szándékai, de esetleg megoszt mélyebb dolgokat. Viszont az tök bántó, hogyha első találkozásnál leír, hogy én ilyen meg olyan vagyok. Én mindig próbálom a másikban a pozitívat észrevenni, ami lehet egy természetes szép mosoly, ha vannak fura dolgai úgy vagyok vele, hogy tegyünk egy próbát, mert lehet teljesen összeillünk és kialakulhat szerelem. Ha valaki mindig a rosszra koncentrál keserű lesz, én nem szeretnék keserű ember lenni, hiszek az ember jóságában, az ember inkább jó, mint gyarló és ennek szellemében ismerkedem másokkal. Nem kell mindig előadni a nagyon pozitívat, nem úgy kéne felfogni az ismerkedést, mint egy állásinterjút, hanem megkell ismerni rendesen a másikat és mielőtt ítélkezik, vegye észre a szemébe a gerendát! Én csak szabad, itéletektől mentes ismerkedésben hiszek, mindenkinek jó lenne ez.
2023. nov. 27. 15:09
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
17. Hazug embereknek mondhatod.. 5 percig nem tudnak oszintek lenni.
2023. nov. 27. 15:23
 19/25 anonim ***** válasza:
70%

"Haverom meg, bevágja a gyerekülést a csomag tartóba, a gyűrűt a zsebbe, és máris talál csajt."

Te is az az idióta vagy, aki azt hiszi, hogy ha valaki őszinte, akkor minden szrt el kell tőle fogadni. Nem az őszínteséggel van a baj, te csökkent agyú, hanem azzal, amilyen helyzetben vagy.

Hogy a haverod gusztustalanul hazudik, az egy másik doléog, de nem is értem, milyen alacsony iq kell ahhoz, hogy ebből azt a következtetést vondd le, amit levontál.

2023. nov. 27. 15:59
 20/25 anonim ***** válasza:
78%
17, ez szép és jó, de a kérdést úgy adtad elő, mintha színészkedés lenne. Pedig nem. Pusztán arról van szó, hogy a ruhatárad szebbik feléből választasz, nem pedig arról, hogy csak a randi kedvéért veszel vagy bérelsz valami drága ruhát. A ruhatárad szebbik darabjai is te vagy.
2023. nov. 27. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!