Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek a legjobb oldaladat mutatni mikor úgyis kiderül, hogy senki sem tökéletes?
Mert ez kell a nőknek, belehazudni a pofájukba!
Én, bár sosem voltam nős, mindig viselek arany karikagyűrűt, és mindig megmondom, hogy nem kell gyerek, sem feleség, csak szerető. Anyámba vagyok küldve 100-ból 99X.
Haverom meg, bevágja a gyerekülést a csomag tartóba, a gyűrűt a zsebbe, és máris talál csajt.
Nem kell az őszinteség a népnek. Mint ahogy te sem vennéd meg a terméket a boltban, ami nem hazudja, hogy cukormentes, hogy bio, hogy 20 centis farkad lesz tőle, hogy kinő a hajad, hogy leöli a baktériumok 110%-át, hogy ez a Japán hegyek között készült egy 1430-as évekbeli ősi műhelyben,...
11
Nehéz az élet autistaként, mi? :D
Ha neked ez úgy jön le, hogy jaj de fárasztó és minek hazudni akkor:
Vagy tényleg túlzásbaviszed a dolgot, és olyan szintű dolgokat csinálsz amit már tényleg még a szerelemre se lehet fogni
Vagy nem is vagy igazán szerelmes/ nem is tetszik igazán a másik
Vagy hiányzik a génjeidből az a hatalmas evolúciós előny, hogy ha tetszik egy ellenkező nemű egyed akkor a saját magad jobb verziója legyél
Sok szerelmes férfi naponta 2szer borotválkozik, jóval kevesebb alkoholt fogyaszt, bókol sokat a kedvesének.
Sok szerelmes nő még többet is szexelne és többször is szopná le a kedvesét mint ahánszor ő igényelné, sokkal kevesebbszer hisztizik.
Ezeket nem azért csinálják mert ilyen számító férgek. Hanem mert ez az evolúciós késztetés. És bár sokszor kiábrándító amit a rózsaszín köd után kapsz. Azért legyél hálás ennek, mert ha Evolúció tatánk nem mozgatná ilyen jól a szálakat, akkor lehet már rég kihaltunk volna
Én azért árnyalnám ezt a dolgot.
A szerelem nagyon sok embernek elrontja az életét, mivel ha a szerelem mellé nincs kellő racionalitás, akkor a rózsaszín köd alatt összeházasodsz, ne adj isten gyereket vállalsz egy olyan személlyel, akivel valójában nem is annyira passzol a személyiségetek, és ez x év után mikor már nincs a rózsaszín köd, akkor jön ki, és végeredményben odavezet, hogy el lesz b@szva az életetek és a gyereké is.
Az evolúció elsődleges célja a szaporodás, és csak másodlagos a fejlődés, pontosan ezért is van, hogy sokan a mélyszegénységbe szülnek 8 gyereket, mivel annyira egyszerű emberek, hogy csak a szaporodási ösztön hajtja őket.
"Haverom meg, bevágja a gyerekülést a csomag tartóba, a gyűrűt a zsebbe, és máris talál csajt."
Te is az az idióta vagy, aki azt hiszi, hogy ha valaki őszinte, akkor minden szrt el kell tőle fogadni. Nem az őszínteséggel van a baj, te csökkent agyú, hanem azzal, amilyen helyzetben vagy.
Hogy a haverod gusztustalanul hazudik, az egy másik doléog, de nem is értem, milyen alacsony iq kell ahhoz, hogy ebből azt a következtetést vondd le, amit levontál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!