Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin mennyire ciki elkérni a másik valamilyen hivatalos papírját?
5# a nevük már jó eséllyel nem lehet ugyanaz
9# hát pont nem ez a típus vagyok
Értem a kérdésem miatt máshogy jött le :D
12
Ezért illik ugy csinálni, ahogy a 8as pontban leírtam! A társkeresőn mi nők, valóban kapunk hetente több 100 levet, de rohadt nagy %uk nős, nagyon nős, barátnős, letagadja a gyereket egy kis ingyenszex reményében, letagadja a korát, a munkáját stb. Nem jogos a felháborodás, mert k*rvara rászolgáltak a férfiak!
14
Semmit, megilleti az ártatlanság velelme, ha a "night"-telefonos tesztemen átment! De mint mondtam, 10 ből 9x elveszi, megnézi. (Megkerdezi: "Megnézhetem?" Mosolygó fejjel. Jelenleg kb. fél éve nem érint ez a randizós nyavalya, de az első pár randinál, kivetel nélkül gyanakszom, mert tényleg rengetegen probálnak meg átverni! Iszonyat sok nős pasi próbál ingyen szexhez jutni.
#15 Oké, úgy illik csinálni, de teszem azt én vagyok az a férfi, akinek esze ágában sincs hozzányúlni a személyidhez. Sőt, a manipulálást sem szeretem, elég gyorsan ki is szimatolom, úgyhogy valószínűleg nem ismerkednénk túl sokáig.
Megértem a tartózkodásodat, elég sok szemét férfi és nő van a randipiacon. De amit csinálsz, extrém. Nagyon, nagyon extrém.
19
Hát, akkor tájékoztatásul közlöm, hogy barátnőim 100%a ugyanezt csinálja...nem pont ezeket, de hasonlóakat! A telefonos tesztet pl. MINDENKI!!! 🤣 Tudnék mesélni még miket, de nem leplezem le az összes titkot! De azon gondolkodj el, hogy eddig volt e ilyen, h a csaj direkt este akart beszélni. Persze értem, hogy ezeken csodálkozol, hisz férfi vagy, téged közel sem talál be ennyi szar, mint minket nőket. Én amugy 4-5 randi után megnyugszom, de az elején valóban betegesen keresem a defekteket! Pl volt olyan pasi, aki pl. randin mondta el, hogy az anyjával él. Most az ilyennel mit kezdjek? Időpocsékolás. Erre ol már direktbe rákerdezek (28 vagyok, már nem fiatal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!