Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin mennyire ciki elkérni a másik valamilyen hivatalos papírját?
Szerintem ha úgy mész oda, hogy ezt nem hiszed el neki... Akkor valami baj van
De pár randi után poenosan lehet olyan helyzetet csinálni.
Nagyon.
Illetve ha nem férjezett nevű nőről van szó, akkor áruld már el melyik papír utal a családi, főleg a kapcsolati állapotára?
És ha elviszi a szomszédét akire hasonlít?
Hova jutott a világ...
Vagy nem egy baltás gyilkos.. valós e a neve… akkor amiket írtam fentebb is érdekel.
2# egyszer történt és csalódtam…
Azóta nem hiszem el csak úgy senkinek, tőlem kérné el valaki engem nem érdekelne hogy látja a nevem/ korom… szerintem nincs ebben semmi
Én azt szoktam csinálni, hogy leteszem a tárcám az asztalra az etterembe (elso randi altalaban vacsi/mozi) és rendezgetni kezdem a kártyáim, átpakolom a bankartyát stb, de ugy csinálom, hogy a személyit leteszem az asztalra. 10ből 9xer elveszi, megnézi, (rohog egyet a fotón, (ugy nézek ki, mint egy őzike, ami az ut szelen áll, és épp elütik mindjárt), és akkor már én is mondhatom, hogy na, muti a tiédet, én is had rohogjek 🤣, ha nem engedi, akkor azert nem.fogja, mert kamuzott
Csaladi allapot: Hívd fel este, legalább ketszer a randi elott, ha erre nem hajlandó, kuka, instant, mert csalados!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!