Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Émelyítő tragédia ami mostanáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Émelyítő tragédia ami mostanában társkeresés címszó alatt zajlik. (Vagy éppen nem zajlik...) Miért mondják, ill. írják ezt és ehhez hasonlókat egyre többen és többen? Nem tudom elképzelni mi volt más/jobb akár húsz, akár negyven évvel ezelőtt?

Figyelt kérdés

Mi vagy, mik vezettek ide, hogy állítólag katasztrofális, ami párkeresés/randevúzás alatt az utóbbi években megy?

Illetve kiknek és miket kellene változtatni, hogy jobb - vagy legalább elfogadhatóbb - legyen?

2023. nov. 20. 20:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Fejlődni emberileg és rájönni mit keresünk itt.
2023. nov. 22. 19:57
 22/29 anonim ***** válasza:
49%

21. Tudod kik akarnak fejlődni? Akik lelki betegek más emberek miatt!

Én közel 30 éve járok mindenhova, csak azért hogy fejlesszem magam. Tudod mi a közös az ilyen emberekben?

Az, hogy amikor bensőségesen beszêlgettünk, mindig kiderült hogy a lelki sérüléseink miatt keressük az utat.

Akiknek fut a szekér, azok meg csak élvezik az életet.

2023. nov. 24. 09:09
 23/29 anonim ***** válasza:
29%

22

Mert nem temetkeznek onsajnalatba és van önbizalmuk, teszik a dolgukat és nem magyarázkodnia és összeesküvés elméleteket találnak ki, ha valami nem sikerül.

2023. nov. 24. 13:03
 24/29 anonim ***** válasza:
91%

22

És sikeres embernek is vannak gondjai, esetleg lelkiserulesei, csak tulemelkedik rajtuk. Nem hagyja, hogy azok határozzák meg az életét.

2023. nov. 24. 13:05
 25/29 anonim ***** válasza:
69%

23. Vannak érzékeny emberek és parasztok. Az utóbbiaknak nagyságrenddel könnyebb az életük, ez vitán felül áll.

A mai világ a parasztoknak, bunkóknak, érzéketleneknek áll, aki jobban tud taposni, aki zokszó nélkül elveszi más elől amit gondol.

Igen, példa értékűek!

2023. nov. 24. 13:07
 26/29 anonim ***** válasza:
32%
De hát régen is ez volt a bunkókkal. Már az oviban is egy csomó mindenkit szekáltak. Szüleim is mesélték mik mentek a bulikban. Színészek sorsában is sok a durva, vagy költők sorsa. Ez nem mostanában lett. Mostanában inkább az a gond hogy tömegesen válnak a 30-50esek, és, így elkezdenek rivalizálni a fiatalokkal, irigylik őket vagy nem is tudom. Tele van minden idősebb szinglikkel, bulik minden. És akkor még a szokásosnál is jobban megy a mai fiatalozás. Még a másik gond, hogy a tömeges válások miatt a gyerekre licitálnak rá, kinél van jobb dolga, és a gyereken keresztül veszekednek. Aztán az újságírás blogolás is eléggé bekavar. Nagy nőutáló csoportok vannak. Van sok férfiutáló is de a nőgyűlölet nagyon magas. Ezt nem tudom minek csinálják. Szerintem az újságírók netes oldalak és véleményvezérek felelőssége ez.
2023. dec. 8. 03:10
 27/29 anonim ***** válasza:
46%

Érdekes olvasni a kommenteket. Én anno nagyon sokat nyüglődtem az ismerkedéssel, de már van családom, feleségem, három gyerekem.

Mások meg most harcolnak a másik nemmel illetve önmagukkal. A nemek háborúja mellett az önbecsülési problémák is lemorzsolják a társadalom lelki erejét.

jan. 11. 18:47
 28/29 anonim ***** válasza:
35%
semmilyen émelyítő tragédia nincs
jan. 11. 19:00
 29/29 A kérdező kommentje:

Nagyon nem így néz ki huszonnyolcas.

"Émelyítő tragédia ami mostanában társkeresés címszó alatt zajlik. (Vagy éppen nem zajlik...) >>>> Miért mondják, illetve írják ezt és ehhez hasonlókat egyre többen és többen?"

jan. 12. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!