Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meg ismertem egy lányt de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg ismertem egy lányt de nem úgy nez ki ahogy számítottam rá, mi tevő legyek?(többi lent)

Figyelt kérdés
Képen egész jól nézett ki meg rendes csaj igazából, de elobe elég dagadt meg az arcán látszik egy egy szőrszál mint a fiuknak és ez így elég undorító. De ő nagyon szerelmes belem de o így számomra elég kiábrándító. Mit tegyek?
2023. nov. 20. 16:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Lekoptatod és ennyi.

Az rendben van, hogy a kép nem adja vissza a valóságot, főleg a telefonos,de a dagadt lányok szeretik magukat fentről fényképezni, hogy ne látszódjon a tokájuk. Rádobnak 100 filtert és egy full más embert látsz a képen.

A boltba is visszaviszed a selejtet ha átvágtak. Szerintem ne csinálj belőle egzisztenciális problémát.

Az meg hogy ő mennyire szerelmes, az legyen az ő gondja.

Én is belefutottam már olyan lányba aki simán elment volna orknak.

33/F

2023. nov. 21. 05:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Jogodban áll eldönteni, hogy akarsz-e járni vele. Kár lenne tagadni, hogy azért bizonyos mértékben a külső is fontos, és aki taszító számodra, azzal hülyeség összejönni. Megmondod, hogy bocs, de nem érzed, hogy meglenne a vonzalom részedről, és így neked nem menne. Nem is feltétlenül kell elmondanod, hogy mi az oka, de ha nagyon faggatózik, azért elmondhatod, hogy csöppet más volt képeken, mint a valóságban.
2023. nov. 21. 05:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyébként én is ismertem olyan lányt, aki Tinderen a 8 évvel, és 20 kilóval azelőtti képével pasizott. És panaszkodott, hogy volt, aki nem ismerte fel randin. Hát őszintén? Én sem ismertem volna fel. Egyébként így sem volt ronda, de teljesen érthető, ha az ember csalódik abban, ha nem az áll vele szemben, akire igent mondott.

Én is voltam hasonló helyzetben, 10 percig vártam a megbeszélt találkozóponton, mire rájöttem, hogy aki 2 méterre mellettem áll, az a randipartner. :D

2023. nov. 21. 05:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Kepen mivel volt masabb?
2023. nov. 21. 12:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!