Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hagyja magát megcsókolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagyja magát megcsókolni, ha nem akar semmit?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal pár hónapja, szépen haladtak a dolgok, többször fel is jött hozzám, találkozgattunk, beszélgettünk, azt hittem alakulunk.

Aztán egyszer csak elhidegült valamiért és elkezdett ignorálni. Nem igazán sikerült semmit "kiszedni" belőle, a miértekről, csak jött a hosszú távon nem működne de lehetünk barátok mese.

Eltelt egy hónap úgy, hogy eleinte még kerestem a társaságát, aztán láttam semmi értelme. Utána ő kezdett írni nekem, általában csak program ötleteket dobott be, kiállítás, sarki fény stb. Nem is reagáltam rá.

Végül tegnap bedobtam hogy bemegyek a városba, ha van kedve csatlakozzon. Jött is, beszélgettünk jókedvűen a végén pedig megcsókoltam. Nem ellenkezdett, így hosszan csókolóztunk. Végül elbúcsúztunk, mondtam, hogy másnap ha végez a dolgaival akkor össze futhatunk.

Este még dobtam neki üzenetet, hogy remélem épségben hazaért ő is, erre régebben reagált, most semmit.

Másnap írt, hogy végzett, találkoztunk is, volt közös program, de megint azt éreztem, hogy ignoráns, két lépés távolság és elég hideg, semleges volt a búcsú is, mert nem kezdeményeztem csókot.

Ilyenkor mi történik, mi jár a nő fejében? 30-as évek közepén járunk.

2023. nov. 19. 22:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azt én is el tudom képzelni, hogy van valaki más neki. Igazából online ismertem meg, akkor is az volt, hogy párszor beszéltünk, nagyon közvetlen volt, majd konkrétan eltűnt 1 hónapra és utána egyszer csak írt és akkor indult be a dolog.
2023. nov. 20. 08:57
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Masik hapi lefoglalta. Szerintem nagyon nem korrekt amikor 2 vasat tart a tuzben egy no es a mentalis egeszsrgre sincs jo hatassal a folytonos stressz, a lelkiismeret furdalas.
2023. nov. 20. 08:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Mindegy is. Az a baj tisztában vagyok azzal, amit le is írtatok, hogy nem vonzódik hozzám és egyértelműen meg is mondta, hogy nem akar többet. Innentől meg igazából én vagyok hülye, hogy egyáltalán találkozom vele és beleszaladok ezekbe a pofonokba.
2023. nov. 20. 09:19
 14/15 anonim ***** válasza:
73%
Hónapok óta ismerkedtek, ezek szerint olyan eset is több volt, hogy a csaj csókolt meg téged. Szex volt ez idő alatt?
2023. nov. 20. 12:02
 15/15 anonim ***** válasza:
akkor csak szimplan feküdj le vele.
2023. nov. 20. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!