Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagyja magát megcsókolni, ha nem akar semmit?
Megismerkedtem egy lánnyal pár hónapja, szépen haladtak a dolgok, többször fel is jött hozzám, találkozgattunk, beszélgettünk, azt hittem alakulunk.
Aztán egyszer csak elhidegült valamiért és elkezdett ignorálni. Nem igazán sikerült semmit "kiszedni" belőle, a miértekről, csak jött a hosszú távon nem működne de lehetünk barátok mese.
Eltelt egy hónap úgy, hogy eleinte még kerestem a társaságát, aztán láttam semmi értelme. Utána ő kezdett írni nekem, általában csak program ötleteket dobott be, kiállítás, sarki fény stb. Nem is reagáltam rá.
Végül tegnap bedobtam hogy bemegyek a városba, ha van kedve csatlakozzon. Jött is, beszélgettünk jókedvűen a végén pedig megcsókoltam. Nem ellenkezdett, így hosszan csókolóztunk. Végül elbúcsúztunk, mondtam, hogy másnap ha végez a dolgaival akkor össze futhatunk.
Este még dobtam neki üzenetet, hogy remélem épségben hazaért ő is, erre régebben reagált, most semmit.
Másnap írt, hogy végzett, találkoztunk is, volt közös program, de megint azt éreztem, hogy ignoráns, két lépés távolság és elég hideg, semleges volt a búcsú is, mert nem kezdeményeztem csókot.
Ilyenkor mi történik, mi jár a nő fejében? 30-as évek közepén járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!