Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagyja magát megcsókolni, ha nem akar semmit?
Megismerkedtem egy lánnyal pár hónapja, szépen haladtak a dolgok, többször fel is jött hozzám, találkozgattunk, beszélgettünk, azt hittem alakulunk.
Aztán egyszer csak elhidegült valamiért és elkezdett ignorálni. Nem igazán sikerült semmit "kiszedni" belőle, a miértekről, csak jött a hosszú távon nem működne de lehetünk barátok mese.
Eltelt egy hónap úgy, hogy eleinte még kerestem a társaságát, aztán láttam semmi értelme. Utána ő kezdett írni nekem, általában csak program ötleteket dobott be, kiállítás, sarki fény stb. Nem is reagáltam rá.
Végül tegnap bedobtam hogy bemegyek a városba, ha van kedve csatlakozzon. Jött is, beszélgettünk jókedvűen a végén pedig megcsókoltam. Nem ellenkezdett, így hosszan csókolóztunk. Végül elbúcsúztunk, mondtam, hogy másnap ha végez a dolgaival akkor össze futhatunk.
Este még dobtam neki üzenetet, hogy remélem épségben hazaért ő is, erre régebben reagált, most semmit.
Másnap írt, hogy végzett, találkoztunk is, volt közös program, de megint azt éreztem, hogy ignoráns, két lépés távolság és elég hideg, semleges volt a búcsú is, mert nem kezdeményeztem csókot.
Ilyenkor mi történik, mi jár a nő fejében? 30-as évek közepén járunk.
#4 Nem igazán randik voltak ezek, főleg annak függvényében, hogy előtte azt mondta, nem akar többet.
Csak jól éreztük magunkat és így alakult.
A második esetben meg már az elejétől éreztem a távolságtartást, idegenkedést, hogy sokkal inkább haveri szinten kezel, így egyszerűen nem volt rá alkalom, nem jött az ihlet.
#9 Nehéz a távolságot tartani pont azért, mert láttam milyen amikor "vonzódik", az első hónapban gyakorlatilag reggel ment este jött hozzám, sok időt töltöttünk együtt.
Igaz az utolsó 1-2 nap éreztem, hogy van valami törés, már nem közelít felém, elutasít. De néha meg csak odajött megölelt, megcsókolt, bíztam benne, hogy csak valami átmeneti zavar lesz.
Aztán egyik nap felkelt, mondta hogy hazamegy mert hétvégén sulija van, készülnie kell, stb. Aztán amikor hét közepén jó hétvégét kívánnak egy 3 napos hosszú hétvégére az úgy mindent elmondott.
Az sem könnyű, hogy előtte éjszakákat átbeszélgettünk írásban is, aztán egyik pillanatról a másikra 100% ignorálás. Bármit írtam, kérdeztem nem jött válasz, csak ezek a feldobott program lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!