Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti megnézitek egy férfi óráját az első randin? Számít nektek, hogy milyen óra van egy férfin?
"Lenyeg,h hordjon orat. Aki nem hord azzal baj van. Az munkanelkuli nyplopo v a szulei tartjak el pl."
Akkor szerencsére diplomás mérnökként azért tudtam a hozzád hasonlókat elkerülni, mert nem hordok órát. Tudtam én, hogy jó döntés ez. :D
21-es, aki mérnök, az diplomás. Miért kell duplikálni? Vagy szereted kihangsúlyozni? Esetleg ez egy komplexus?
Én is az vagyok, de így soha nem használnám.
25. Aha..., ilyeneket én is hallok, hogy lenyomja valaki, hogy IT szaGértő, de nincs papírja, csak akkora ász.
Én láttam a Vészhelyzet összes részét, és a jogsihoz van elsősegély tanfolyamom. Be adjam az önéletrajzomat a helyi kórháznak...vagy a mentőknek?
Kérdező.: Itt a Gyakorin mindig előjön az, hogy nem ismerik a kocsi, óra, telefon,... márkákat, miközben hidd el, pontosan ismerik. és beáraznak ez alapján. És amint beáraznak, ott már el is dőlt, hogy szétteszik-e a lábukat vagy sem. Jó, azt aláírom, hogy sok óramárkát nem ismernek, de a komolyabbakat, azokat nagyon is. Rolex, Omega, Panerai, Tag Heuer, JLC, Cartier, Tudor,...ezek megvannak nekik is, főleg, hogy sok női magazin is reklámozza őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!