Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti megnézitek egy férfi óráját az első randin? Számít nektek, hogy milyen óra van egy férfin?
Figyelt kérdés
2023. nov. 15. 22:34
11/29 anonim válasza:
Szerintem az alkar (meg a szemöldök) az első, amit megnézek egy férfin. 🙂
Szeretem az órákat és karkötőket. Legyen bőr vagy ezüst. Semmiképpen sem arany.
A márkákhoz nem értek, meg nem is érdekel.
12/29 anonim válasza:
Nem érdekel az óra, szintén nem értek hozzá.
Egyszer randiztam egy pasival, aki nagyon feltűnően mutogatta az aranyszínű óráját, meg a koppintott márkás cuccait. Csak nem annyira hihető, hogy gazdag vállalkozó, ha kózben egy lepukkant Peugeot 206-tal furikázik.
14/29 anonim válasza:
Nem, de pont a minap gondoltam erre, hogy ú, meg kellett volna néznem, mert tudom, hogy ez a pasiknak "valami". Ha meg fogom nézni, akkor azért, hogy tudjam mi az "üzenet", milyen az ízlése. Ha nincs rajta, az is jó.
15/29 anonim válasza:
Lenyeg,h hordjon orat. Aki nem hord azzal baj van. Az munkanelkuli nyplopo v a szulei tartjak el pl.
Okosorassal nem kezdek. Mas mentalitas.
16/29 anonim válasza:
Ne viseljen órát, rosszul vagyok az órát hordó férfiaktól.
18/29 anonim válasza:
Megnézem hogyha jól néz ki, de foglamam sincs, hogy 20 ezer vagy 400 ezer szóval nem is ez a lényeg hanem a stílus.
19/29 anonim válasza:
Lövésem nincs, hogy kéne megkülönböztetnem egy drága órát egy hamisítványtól és hidegen is hagy. Ezen csak ti feszültök.
20/29 anonim válasza:
Egyetlen eddigi randipartneremnek sem tudnám felidézni az óráját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!