Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti megnézitek egy férfi óráját az első randin? Számít nektek, hogy milyen óra van egy férfin?
Még ha meg is akarnám nézni, nem értek hozzá. Biztos van olyan óra ami drágának tűnik egy laikusnak de közbe meg nem is az, és fordítva ugyan ez.
Meg azért biztos él a világon olyan dollármilliárdos aki rájött, hogy a telefonon is látja az időt és nincs is rajta óra mindennap, meg olyan gazdag ember is lehet, aki azért hord egy olcsóbb órát mert még régebben egy számára kedves embertől kapta.
Tök jó lenne olyan, akinek van stílusa, és ahhoz illő órát hord, nem ilyen faaszméregetőset.
Mikor alsós voltam, akkor kaptam életem első karóráját, fehér volt a szíja, a számlapja, és egy pici fekete pók ment körbe másodperc mutatóként. Iszonyat menő volt. De volt ebayről 700 forintért rendelt lila, szegecses órám, aminek egy csomó pántja volt, mint egy bőrkarkötő, most meg egy pasztel rózsaszín Swatch órám van, aminek a számlapja teljesen átlátszik, minden csavar, fogas, bizbasz látható.
Na az ilyenek feltűnnek. Ha valakinek van egy fekete vagy aranyszínű órája, az teljesen mindegy, hogy drága vagy kínais, nem feltűnő, nem egyedi. (És nem hiszem el, hogy mindenkinek tetszik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!