Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegen autójába ne ülj be. Miért baj az? /N
Rendszetesen hallani, hogy "be ne ülj egy idegen autójába első találkozáskor".
Szerintetek számít ha a 2. randi alkalmával ül be az autóba egy sorozatgyilkos mellé? Tényleg elhiszitek hogy ezen múlik? 😃 És ha már itt tartunk, az egyéjszakás kalandokról miért nem szól a fáma? Egyértelműen veszélyesebb is, mégis rengeteg ember csinálja.
Mivel idegen ezert érzései nincsenek feléd. Ez alap. Ezzel együtt empátia sincs. De még tisztelet sem nagyon mivel könnyűnek is tűnsz. Ezek az alapok.
Es csak mákon mulik az ha pont normalis és nem emberrablo vagy erőszakos.
Meselhetnék sztorikat en mikkel szivtam eddig.
Pl szorakozóhelyen felajánlották pasik hogy elvisznek a tömegközlekedésig. Aha..nem oda vittek es ki se akartak minket rakni. Szerencsém volt hogy bnőm jódumás csaj és lazán kidumált minket az egész szituból, a pasik meg átmentek baráti jófejbe.
Aztan volt akivel randiztam de este nem épp haza akart vinni hanem elvinni mc donaldsba de ennem akartam. Elkezdett orditani es csapkodni a müszerfalat..es azt mondtam oké akkor mc donalds es végig kedves lettem csak azert hogy mosolyogva el tudjak tőle válni valahogy.
Aztán vendeglátásban dolgoztam voltak törzsvendégek akiket ismertem is! Aztán egyik srác felajánlotta reggel műszak végén, hogy haza visz. Na ő sem hazavitt hanem a haverjaihoz tópartra 10 masik pasi várta..ott is mákom volt 10 normális pasi volt akik valoban csak fürdeni bomolni mentek..
Ja es szívatni is szoktak.
Pl barátom egyszer elvitt a szüleimhez, mondtam csak beugrok 5 perc mindjárt jövök a táskám telom addig a kocsiban hagytam. Mjkor kijöttem a barázom sehol..aztán közölte csak elment addog kocsival egy körre jön is vissza..
Csak bunkózott, megmutatta hogy simán tudna szívatni ha akarná..
Tudjam hol a helyem..
Ja meg mások is szivatnak ezzel hogy pl nem mondja meg hiva visz meglepetés. Kozben vagy bízol benne vagy nem..
A pasik a kocsiban gyakorta érzik magukat nyeregben es még poenbol is szeretnek azzal visszaélni. Hát még akik a hírekben vannak..
Kérdező, a kérdés egy baromság, igazából provokatív.
Milyen válaszokat vársz amikor olyasmikkel védekezel, hogy más második randi után beül a kocsiba vagy egyéjszakás kalandokba vesz részt és semmi baja? Miért mások által keresel érveket amellett hogy nem gáz autókázni idegennel? Felelőtlennek, óvatlanul viselkednek. De az az ő bajuk.
A sorozatgyilkos egy példa volt, beszélhetünk erőszakolókról vagy bármilyen veszélyes alakról. Félreértitek a kérdést.
Arra lennék kíváncsi, hogy miért ellenzi sok ember, hogy első alkalommal kocsikázzanak, viszont pl. a 3. alkalommal már simán hazadobhat egy vacsi után.
Itt leirtam!
1.alkalommal:
Mivel idegen ezert érzései nincsenek feléd. Ez alap. Ezzel együtt empátia sincs. De még tisztelet sem nagyon mivel könnyűnek is tűnsz. Ezek az alapok.
Lesz.rja hogy ki vagy, azt tesz amit akar!
Es ha olyan le fogja sz.rni azt is ha kietlen mezőn sikítgatsz és segitség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!