Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg egy lánnyal, akiről semmi infóm nincs?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki az egyik helyi patikában dolgozik. Bejön nekem, és szeretném megismerni. Az a gond, hogy még a nevét sem tudom, mert nem hordanak névtáblát. Gyakorlatilag semmi infóm nincs róla, próbáltam ismerősökön keresztül kideríteni valamit, bújtam a Facebookot is eleget, de sajnos semmi. És a munkahelyén leszólítani... Hát nemtom... Valakinek valami tapasztalat/tipp?2023. nov. 14. 23:35
11/13 anonim válasza:
Na ja, azt kalkuláld bele, hogy az illető lány doktor, dr. Kiss Hanna pl.
12/13 anonim válasza:
1-es, te azért jól vagy? Egy doktornõ azért eladólány lesz neked a patikában, csak mert átadja a gyógyszert? Jézusom.
13/13 anonim válasza:
Nem mindenki doktor, tobbseg gyogyszerkiado asszisztens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!