Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek egy olyan lánnyal, aki külsőre kategóriákkal jobb nálam? Nagyon tetszik.21/F
Figyelt kérdés
Egy fősulis csoporttársról van szó.2015. okt. 16. 17:13
1/3 anonim válasza:
Sehogy. A lányok csak a saját kategóriájuk felettiekkel állnak szóba.
2/3 anonim válasza:
Megpróbálod,mit veszíthetsz? Kb:semmit,-ha meg összejön,jól jártál.
3/3 anonim válasza:
Ha normális, akkor nem lesz belőle gond. Nálam is próbálkozott be olyan pasi, akivel minden nap egy busszal jártunk, de nekem nem volt szimpatikus :)
Megmondtam hogy ne haragudj, de nem... Utána lévő napokban mindig előreköszöntem neki mosolyogva, hogy ne érezze hogy gáz volt megszólítani (pedig előtte nem ismertük egymást, nem is köszöntünk). Működött, nem érezte cikinek
Ha van egy kis érzelmi intelligenciája (és miért ne lenne?) nem csinál belőle ügyet :)
Rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!